**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013



Έγγραφο του Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη "τορπίλη" στην υπόθεση των υποβρυχίων!

18.12.2013 | 16:52
Ένα έγγραφο του επίτιμου Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη αποδεικνύει ότι στην υπόθεση των υποβρυχίων 214 τα πράγματα είναι μάλλον απλά: εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε, κάποιοι εισπράττουν εκατομμύρια των εκατομμυρίων , το Πολεμικό Ναυτικό παραμένει χωρίς υποβρύχια και οι εργαζομενοι χωρίς ευρώ στη τσέπη!

Το έγγραφο είναι σχόλιο του τότε Α/ΓΕΝ “επί των εξελίξεων της εκτελεστικής συμφωνίας διευθέτησης προγραμμάτων υποβρυχίων (νόμος 3885/10)”. Δηλαδή ο νόμος Βενιζέλου.

Τι προκύπτει απο το σχόλιο του Α/ΓΕΝ;

• Η ιδιοκτησία - διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά δεν λέει αλήθεια όταν κατηγορεί το ελληνικό δημόσιο για μη καταβολή δόσεων

350.000.000 (τριακόσια πενήντα εκατομμύρια) πληρώσαμε από την ενεργοποίηση της συμφωνίας Βενιζέλου τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι το Φεβρουάριο του 2011! Μέσα σ΄ ένα πεντάμηνο δηλαδή πληρώθηκαν 350 εκατομμύρια.

•Το πρόβλημα προέκυψε όταν η ιδιοκτησία των Ναυπηγείων Σκαραμγκά συγκρούστηκε με τους Γερμανούς υποκατασκευαστές της HDW . Τότε ο ίδιος ο Σάφα ζήτησε να μην δοθεί η δόση του Μαίου (!!!) για να μην την διεκδικήσουν οι Γερμανοι λόγω των διαφορών που είχαν.

•Παρόλα αυτά μετά ο Σάφα ζητούσε και τόκους υπερημερίας για δήθεν καθυστέρηση πληρωμών ρίχνοντας την ευθύνη στο ελληνικό δημόσιο!

Διαβάστε όλο το έγγραφο σχόλιο Χρηστίδη:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου