**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΝΔ όταν ηταν αντιπολίτευση Σεπ 2011


Λόγια λόγια λόγια.............

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 (Πηγη :Σταράτα Λόγια)
Δελτίο Τύπου της ΝΔ (όταν ήταν αντιπολίτευση), για τους απόστρατους κάτω των 55 ετών (ηλικιακά κριτήρια), τον Σεπτέμβριο του 2011

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή τις προθέσεις της Κυβέρνησης για νέες περικοπές στα εισοδήματα των συνταξιούχων των Ενόπλων Δυνάμεων σε ποσοστό 20% και ιδιαίτερα αυτών με ηλικία κάτω των 55 ετών σε ποσοστό 40%, έκανε την παρακάτω... δήλωση:

«Οι συνταξιούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων υφίστανται νέες περικοπές των συντάξεων σε ποσοστό 20%, ενώ για τους κάτω των 55 ετών η περικοπή φτάνει το 40%.
Αισθάνονται ότι έχουν παραπλανηθεί και εξαπατηθεί από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Αισθάνονται ότι βιάζεται η αξιοπρέπεια και πίστη τους στην ευνομούμενη και δημοκρατική Πολιτεία που υπηρέτησαν, καθόσον συνταξιοδοτήθηκαν με ευθύνη της Πολιτείας, εξαντλώντας τα χρονικά όρια και τις νόμιμες διαδικασίες απόλυσής τους.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εξωθεί τους αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαιτέρως των κάτω των 55 ετών στην φτώχεια και στην αδυναμία κάλυψης των βιοτικών αναγκών της οικογενείας των, καθόσον σε πολλές περιπτώσεις είναι αναγκασμένοι να διατηρούν δύο σπίτια σε διαφορετικές πόλεις στηριζόμενοι σε μία σύνταξη.
Οφείλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να διευκρινίσει επίσημα και με σαφήνεια εάν οι συνταξιούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνονται στις νέες περικοπές, ιδιαίτερα των με ηλικία κάτω των 55 ετών και να λάβει υπόψη της, έστω την έσχατη αυτή στιγμή, τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει.
Οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων αισθάνονται εντός του πλαισίου «στοχοποίησης τους» ότι, μετά την ειδική πρόσθετη Εισφορά Αλληλεγγύης για κάτω των 60 ετών και την απαγόρευση εργασίας τους στον Ιδιωτικό Τομέα, συνεχίζεται η αδικαιολόγητη, από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επίθεση και τιμωρία τους, διαγράφοντας ταυτόχρονα το έργο που επιτέλεσαν, το ζήλο που επέδειξαν και τη μεγάλη προσφορά τους στην Πατρίδα και το Κοινωνικό Σύνολο κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, με αυτοθυσία των ιδίων και των οικογενειών τους.
Σταματήστε επιτέλους, κύριοι της κυβέρνησης, να παίζετε με τους απόστρατους στρατιωτικούς.
Την ανικανότητά σας δεν θα την πληρώσουν και αυτοί που υπηρέτησαν την πατρίδα μας με ζήλο και αυταπάρνηση».

Τα συμπεράσματα δικά σας! Αφιερωμένο σε όλους τους «δεδομένους και μη δεδομένους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου