**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013



Με «Καλά Μυαλά» μπαίνοντας στο 2014 ;; ;

Μπαίνοντας στο 2014, ήδη οι προετοιμασίες μας ολοκληρώνονται. Η υποδοχή της αλλαγής, όλους μας κάπου θα μας βρεί. Στο Σπίτι μας, στους συγγενείς μας, στους φίλους μας ή σε κάποια εκδήλωση με παρέα και ... «πολλά λουλούδια». Με κέφι, να υποδεχτούμε την «Αλλαγή» !!

Για άλλη μια φορά ενδεχομένως,«σέρνοντας» τρία «τσουβάλια» με «δώρα», εμφανίζοντας όμως στο προσωπικό αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον, μόνο....το ένα. Τα «σέρνουμε», γιατί ο Θεός ή η Φύση, μας έδωσε 2 χέρια και δεν μπορούμε να τα κουβαλάμε, όχι μονο σαν όγκο αλλά και σαν βάρος.

Πρώτο «Τσουβάλι» που περιέχει Ελπίδα, Χαρά, Αισιοδοξία, Δώρα .... (Στη διακριτική σας ευχέρεια, αν θέλετε, να το «γεμίσετε» και άλλο....).

Δεύτερο «Τσουβάλι» που περιέχει

Κράτος, μάλλον ανύπαρκτο όπως διαπιστώνεται καθημερινά, να προσφέρει τα ελάχιστα στοιχεία, που ορίζουν την ύπαρξή του, όπως Ασφάλεια, Παιδεία, Υγεία, Δικαιοσύνη.....

Συστηματοποίηση της Διαφθοράς και Διαπλοκής.

Υποκριτικές Παρεμβάσεις

Λαμόγια του Κομματικού Σωλήνα

Στοχοποίηση, συγκεκριμένων κοινωνικών ιστών της κοινωνίας όπως, Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, για συγκεκριμένο λόγο και σκοπό...

(Στη διακριτική σας ευχέρεια, αν θέλετε, να το «γεμίσετε» και άλλο .....).

Τρίτο «Τσουβάλι» που περιέχει, Πόνο, Θλίψη, Μιζέρια, Πείνα, Κρύο, Αυτοκτονίες, Φτώχεια Πνευματική και Υλική.... (Στη διακριτική σας ευχέρεια, αν θέλετε, να το «γεμίσετε» και άλλο .....).

Στη διακριτική ΜΑΣ ευχέρεια όμως είναι, ύστερα απο 13-14 χρόνια απο εισόδου στον 21ο αιώνα, επιτέλους να «πετάξουμε» το ένα «τσουβάλι».

Στη διακριτική ΜΑΣ ευχέρεια επίσης είναι, να επιλέξουμε ΠΟΙΟ θα «πετάξουμε»... Γιατί, το συγκεκριμένο, έχοντας λίγο μυαλό, που θα επιλέξουμε, ταυτόχρονα μας οδηγεί στο να κρατήσουμε πλέον ΕΝΑ «τσουβάλι» στο ένα χέρι και με το άλλο επιτέλους, να αρχίσουμε την ....ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Με αυτή την «οπτική γωνία» μπορούμε να θεωρήσουμε το «Καλή Χρονιά» ως άνευ σημασίας και αξίας πλέον.

Η Ευχή «ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ», μάλλον είναι επικρατέστερη, αφού, «Καλή Χρονιά» θα έχουμε, όπως τόσα ...... χρόνια είχαμε και με «υγεία» και με «δύναμη».

Ευάγγελος Αθανασιάδης 
Συνταγματάρχης ε.α. 
evangath@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου