**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών στο 23ο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ


Πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, το 23ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), με κεντρικό σύνθημα: «Θωρακίζοντας την Αστυνομία - Προστατεύουμε τους Θεσμούς». Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και η ΠΟΣ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και
 τον Ταμία της Ομοσπονδίας, Ταξχο εα Βασ. Νικολόπουλο και τον Αντγο εα Κων. Βερνίκο, αντίστοιχα.
 
     Στο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ παρέστησαν και χαιρέτησαν τις εργασίες του, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ Αθανάσιος, εκ μέρους της Ν.Δ. ο Βουλευτής κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλίας, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Βουλευτής κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Δημήτριος και ο υπεύθυνος του συνδικαλιστικού τομέα κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος, των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Βουλευτής κ. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ Βασίλειος, της Δημοκρατικής Αριστεράς ο κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος και του Κ.Κ.Ε. ο Βουλευτής κ. ΚΑΤΣΩΤΗΣ Χρήστος.
     Παρέστησαν, επίσης, από τη Φυσική Ηγεσία της ΕΛΑΣ, ο Αρχηγός Αντιστράτηγος κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Σπυρίδων και ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος. Επίσης, ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Αρχιμανδρίτης κ. ΚΙΟΥΛΟΣ Νεκτάριος, καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί των Διευθύνσεων του Αρχηγείου και της Γ.Α.Δ.Α.
    Στο δεύτερο μέρος της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ παρουσίασε για ενημέρωση των παρισταμένων σε POWER POINT, τα στοιχεία που  στοιχειοθέτησαν τις υπερβάλλουσες έναντι των στόχων, μειώσεις που επιβλήθηκαν στα Στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α.



     Κατά τον χαιρετισμό του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ μεταξύ άλλων και  απευθυνόμενος προς το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης  κ. Παν. Μπαλτάκο και τον Βουλευτή της ΝΔ Κ. Ηλ. Βλαχογιάννη  τόνισε "Κύριε Γενικέ Γραμματέα της Κυβέρνησης, κύριε Βουλευτά Βλαχογιάννη, επειδή ακούστηκε ότι δεν θα γίνουν οι μειώσεις του 2014, θα πρέπει να ξέρετε ότι με τις μειώσεις που έχουμε υποστεί, ήδη το κράτος έχει πάρει από το 2013 σε μισθούς και συντάξεις, ότι έχει σχεδιάσει μέχρι τέλους του 2016, με το 4ετές μεσοπρόθεσμο. Δεν μας κάνετε λοιπόν χάρη. Τις μειώσεις ήδη τις υποστήκαμε!! Διόρθωση απαιτείται !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου