**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013



Πρωί – πρωί του τά ΄εψαλλαν του Αρχηγού στο ΓΕΣ ,που μοίρασε …Άδειες (φώτο)

okeyxes xrist 094 Χαμογελαστός  σήμερα ο Α/ΓΕΣ  αν και του του τα έψαλλαν για καλά ! Ασυνήθιστος σε τέτοιο είδους εκδηλώσεις ο Αρχηγός ΓΕΣ  δεν ήταν και στα καλύτερα του …Μόλις τελειώσαν οι εκδηλώσεις σκούπιζε τον ιδρώτα του ο Καταδρομέας που καλύτερα θα  είχε να τράβαγε καμιά άσκηση Χριστουγεννιάτικα στο Ποτάμι ,αλλά είπαμε ήρεμα !
Πρωί – πρωί …Του τα  “έψαλλαν στον Αρχηγό του ΓΕΣ
 Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2013, χορωδίες Σχολών και Κέντρων εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς καθώς επίσης και η Μικτή Χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στην Ηγεσία αλλά και σε όλο το προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε γιορτή για τα παιδιά του προσωπικού.
Στό τέλος ο Αρχηγός ΓΕΣ συγκινημένος  απο την εκδήλωση είπε κάποια λόγια απο καρδιάς !
«Εσείς έχετε κρατήσει ψηλά τον Στρατό και σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Από το Ορμένιο μέχρι το Καστελόριζο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής Επικράτειας, αποδεικνύετε ο,τι ο Στρατός μας είναι και αξιόπιστος και παραγωγικός και αποδοτικός και αποτελεσματικός.» «Σας εύχομαι καλές γιορτές, να μεταφέρετε τις ευχές μου σε όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα υγεία, κάτι που οι νεώτεροι θεωρούν δεδομένο αλλά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για οποιοδήποτε ελπιδοφόρο μέλλον», είπε τελειώνοντας.
Αυτή η χρονιά είχε κάτι διαφορετικό από τις άλλες: αντί όλες οι μπάντες των Κέντρων Εκπαιδεύσεως και των Μονάδων που έρχονταν για να πουν τα κάλαντα στον Αρχηγό του ΓΕΣ προτιμήθηκε από τον Α/ΓΕΣ να τα πουν σε όλο το προσωπικό του ΓΕΣ, σε μια σεμνή τελετή όπου μέσα σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ακούστηκαν τα κάλαντα από τις χορωδίες της 2ης ΜΑΛ, του ΚΕΕΔ,
του ΚΕΤΘ, της ΣΠΒ, της ΣΜΧ και της ΑΣΔΕΝ. Στην έξοδο χαιρέτησε έναν έναν τους όλους τους παρευρισκομένους, δίνοντάς τους από κοντά και προσωπικά τις ευχές του!
Στο τέλος ο Α/ΓΕΣ τους επιφύλασσε και «το κεράκι στην τούρτα»: 5 Ημέρες Τιμητική Άδεια για όλους τους συμμετέχοντες στις μπάντες, που κατόρθωσαν να δώσουν έναν ιδιαίτερο εορταστικό τόνο στην ημέρα.
Στην συνέχεια σε άλλο χώρο έλαβε χώρα μια ξεχωριστή μικρή γιορτή για τα παιδιά των στελεχών του Γενικού Επιτελείου, τα οποία από το πρωί είχαν κατακλύσει τους ορόφους του επιτελείου λέγοντας τα κάλαντα σε όποιο γραφείο έβρισκαν ανοιχτό! Ο Α/ΓΕΣ σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα μετέφερε τις ευχές σε όλες τις οικογένειες των στελεχών και έδωσε κάποια συμβολικά δώρα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το αμφιθέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου