**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αντγος ε.α. Στέλιος Καστραντάς -Υποψήφιος για Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι,
Ανταποκριθείς στις προτροπές πολλών συναδέλφων υπέβαλα σήμερα 5 Δεκ 2013 την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιπροέδρου στις προσεχείς εκλογές της ΕΑΑΣ.
Όπως  είναι γνωστό την τελευταία δύσκολη για όλους μας τετραετία ανέπτυξα ενεργό δράση στην ίδρυση νέων και απαραίτητων υπό το πρίσμα των γεγονότων διεκδηκητικών φορέων (ΠΟΣ,Α.Κί.Σ) των οποίων συνέταξα τα καταστατικά και πρωταγωνίστησα στους αγώνες των συναδέλφων για το σταμάτημα της λαίλαπας των σε βάρος μας μέτρων που ανισομερώς και αδίκως μας επεβλήθησαν. Παράλληλα πρωτοστάτησα στις προσπάθειες και τους αγώνες των συναδέλφων για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του ΜΤΣ την απόδοση του δικαιουμένου βοηθήματος στα παιδιά των συναδέλφων ,καθώς και του οφειλομένου βοηθήματος προς τις οικογένειες των εκλιπόντων. Επίσης αγωνίστηκα για το  σταμάτημα των άδικων και συνεχών μειώσεων του μερίσματος του ΜΤΣ του οποίου τα αποθεματικά καταληστεύθηκαν με εντολές,πράξεις και παραλείψεις επίορκων και ανεύθυνων στρατιωτικών και πολιτικών οι οποίοι  οδήγησαν το μεν ταμείο  στην  οριστική σχεδόν κατάρρευση τους δε μετόχους και μερισματούχους στην ανέχεια και τη φτώχεια.
Μέσα σε όλα αυτά λυπάμαι να παρατηρήσω ότι έβλεπα μία ΕΑΑΣ άτολμη και εν πολλοίς διστακτική να δείξει τη δύναμή της σε όλους εκείνους τους πολιτικούς που με μένος επέπιπταν στα πενιχρά οικονομικά μας για να μας εξουθενώσουν και να μας εξευτελίσουν τελείως ,πράγμα που εν πολλοίς επέτυχαν.
Πιστεύοντας στην ανάγκη ύπαρξης μιας ισχυρής ΕΑΑΣ απαλλαγμένης από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος με σύγχρονη νομοθεσία, δομή και οργάνωση που να μάχεται για τα δίκαια και δικαιώματα των μελών της με κάθε νόμιμο μέσο και να συνεργάζεται αρμονικά με τους υφιστάμενους διεκδηκητικούς φορείς στο χώρο των αποστράτων  , προσβλέπω στην στήριξή σας στις προσεχείς εκλογές για την θέση του Αντιπροέδρου.
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Στέλιος Καστραντάς
Αντγος (ε.α)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου