**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αναζητούνται υποψήφιοι



Στις 23 Φεβ 2014, θα γίνουν οι εκλογές της ΕΑΑΣ, για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της.

Η ΕΑΑΣ είναι από τη φύση της ένας οργανισμός με μεγάλη οικονομική άνεση, πανελλήνια υποδομή, μεγάλο αριθμό και ποιότητα μελών, μεγάλη εκλογική δύναμη, και... αναγνωρισιμότητα - αποδοχή από τις πολιτικές και πολιτειακές αρχές.

Έχει δηλαδή όλες τις παραμέτρους που θα μπορούσαν να την καταστήσουν έναν αποτελεσματικό φορέα εκπροσώπησης και διεκδίκησης.

Εκ του αποτελέσματος, χωρίς να μηδενίσουμε τα σταθερά αλλά πολύ αργά βήματα που έγιναν μέχρι τώρα σε ένα περιβάλλον εχθρικό που αλλάζει αστραπιαία, η ΕΑΑΣ δεν έχει πετύχει το κύριο έργο που της έχει ανατεθεί σιωπηλά από τα μέλη της και δεν είναι άλλο από την προάσπιση των συμφερόντων τους.

Τα αίτια είναι πολλά. Άλλα τα ξέρουμε, άλλα τα φανταζόμαστε και άλλα τα φαντασιωνόμαστε.

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά τα αίτια είναι κυρίως οι νοοτροπίες και αρτηριοσκληρώσεις δεκαετιών και της ΕΑΑΣ αλλά και όλων ημών που την αποτελούμε και την επανδρώνουμε.

Για άλλη μια φορά, με αυτές τις εκλογές μας δίνεται η δυνατότητα με την συμμετοχή μας, να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της ΕΑΑΣ, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την επόμενη δύσκολη και απαιτητική μέρα

Αντί αυτού, οι μηδενιστές και απαισιόδοξοι, απέχουν, αποποιούμενοι του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, διατηρώντας βέβαια το δικαίωμα της κρίσης σε κάτι που και οι ίδιοι δημιούργησαν με αυτήν την αποχή.

Έτσι σε μια τόσο μεγάλη Ένωση και οι υποψήφιοι για το ΔΣ είναι λίγοι και το εκλογικό σώμα μικρό και στρεβλά αντιπροσωπευτικό.

Αναζητούνται υποψήφιοι:

Να είναι απαλλαγμένοι από τις νοοτροπίες και τις αρτηριοσκληρώσεις του παρελθόντος.

Να διαθέτουν την απλή λογική.

Να γνωρίζουν και να έχουν δουλέψει τα θέματά μας.

Να έχουν ενεργά συμμετάσχει στις διαδικασίες και στους αγώνες μας.

Να είναι οργανωτικοί, μαχητικοί και ανυποχώρητοι στα δίκαιά μας.

Να διαθέτουν αφειδώς τον προσωπικό και οικογενειακό τους χρόνο, για το κοινό καλό.

Να μην έχουν κομματικές και άλλου είδους εξαρτήσεις.

Να πιστεύουν και να υλοποιούν έμπρακτα το «ισχύς εν τη ενώσει».

Αγαπητοί Συνάδελφοι, ας μη χάσουμε άλλη μια ευκαιρία, αποποιούμενοι με την αποχή μας στις υποψηφιότητες και στην ψηφοφορία, της δύναμης που μπορεί να μας δώσει μια ισχυρή και πλήρης ΕΑΑΣ, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όσα δύσκολα και να εκμεταλλευτούμε όσα ευνοϊκά φέρει η επόμενη μέρα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Πασχάλης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου