**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν ρεύμα... και άλλα παραμύθια


Παρακαλώ ενημερώστε τους τυχόν ενδιαφερόμενους αλλά και όποιον δεν "τρώει κουτόχορτο" οτι η εξαγγελία για δωρεάν ρευμα σε όσους είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο τις μέρες που υπάρχει νέφες αιθαλομίχλης, είναι απλά "Σάλπισμα Νομής" ή "πολιτικά φούμαρα" . Οσοι "δικαιούνται" μην το πιστέψουν γιατί ΚΑΗΚΑΝ !
Το γιατί αναλύεται παρακάτω :

ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ :
Ένα κανονικό δούλεμα αφού είναι πρακτικά αδύνατο να ΜΕΤΡΗΘΕΙ «πόσο έκαψαν οι δικαιούχοι καταναλωτές αυτές τις μέρες» ΑΓΝΩΣΤΟ!!! Ανυπολόγιστο και πρακτικά αδύνατο!!! Αφού Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως ακούγεται ότι θα επιχειρήσουν να προχωρήσουν σε έκπτωση σε διμηνιαία βάση με συμψηφισμό και υπολογισμό του μέσου όρου της διμηνιαίας κατανάλωσης.
Αν χρησιμοποιήσουν τον μέσο όρο για τον υπολογισμό . τους έκαψαν, αφού θα πληρώνουν περισσότερα!!!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ με ένα ενδεικτικό ο παράδειγμα για ένα δίμηνο:

Έστω ένα νοικοκυριό καταναλώνει (χωρίς ηλεκτρική θέρμανση)
10 kwh/ ημ X 60 ημ = 600 kwh το δίμηνο. ΑΡΑ ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ : 600 kwh

Αν δύο ημέρες το μήνα που έχει ρύπανση, έστω λόγω της ΔΩΡΕΑΝ παραχώρησης (χρησιμοποιήσει ηλεκτρική θέρμανση) θα καταναλώσει :
100 kwh/ημ Χ 2 ημ = 200 kwh

Και τις υπόλοιπες 58 : 10 kwh/ημ Χ 58 ημ = 580 kwh

ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ (Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΕΗ) θα είναι : 780 kwh

μέσος όρος : 780 kwh / 60 ημ = 13 kwh /ημ X58 ημ = 754 kwh

ΑΡΑ αυτό το δίμηνο αντί για 600 kwh
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ: 754 kwh
Εδώ δωρεάν ρεύμα εκεί δωρεάν ρεύμα που είναι ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ;

Να λοιπόν που  κοροϊδεύουν τους πάντες με το "στουρναίικο" παραμύθι,
Ο Πρωθυπουργός και οι λοιποί θαυμαστές του μνημονίου , Γεωργιάδης και Μανιάτης επιμένουν στην παράταση του «Νέφους Στουρνάρα» με γελοία "μέτρα" (θα απαγορεύουν την λειτουργία θέρμανσης στις Δημόσιες Υπηρεσίες, θα απαγορεύουν στους πολίτες , να ανάβουν τζάκια και ξυλόσομπες ) με αποκορύφωμα το παραμύθι της χορήγησης δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου