**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Γαλοπούλα γιόκ για τους Στρατιωτικούς! Απλήτωτοι τα Χριστούγεννα...



Πέφτουν βροχή όχι οι ευχές αλλά τα ... «καντήλια» στο στράτευμα αυτές τις ώρες. Το γιατί εξηγείται εύκολα. Οι στρατιωτικοί στους οποίους το δώρο Χριστουγέννων έχει κοπεί εδώ και χρόνια δεν έχουν μία για να... περάσουν τα Χριστούγεννα!

Πληρωμή προβλέπεται στις 27 Δεκεμβρίου, τα λεφτά όπως κάθε μήνα τελειώνουν από τις 15! Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία βάζει δεν βάζει στη τσέπη ένα χιλιάρικο. Δεν συζητάμε για ΕΠΟΠ. Εκεί μιλάμε για το δράμα.

Φυσικά κανείς δεν σκέφτηκε να κινητοποιήσει το σύστημα και να πληρωθούν οι στρατιωτικοί έστω ένα 24ωρο πριν από τα Χριστούγεννα. Χρειάζεται άλλη εξήγηση για τα ... «καντήλια»;

Καλά τα όμορφα λόγια και οι δηλώσεις στήριξης αλλά δικαιούνται και οι στρατιωτικοί να φάνε αν όχι γαλοπούλα, τουλάχιστον ένα κοτόπουλο σούβλας. Εκτός αν πρέπει να αποφασίσουν ότι θα γιορτάζουν Χριστούγεννα – πρωτοχρονιά σε …μια μισθοδοσία.

(armynews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου