**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

΄΄Ο βολικός ηλίθιος ΄΄



Διαβάστε και απολαύστε

Το σύνθημα των ημερών είναι:

• Οι «στρατιωτικοί» είναι διεφθαρμένοι (ΟΛΟΙ γενικώς, δεν ξεχωρίζουν κανένα)!!

• Οι «απόστρατοι» είναι... λαμόγια και υποχείρια των εταιρειών (ΟΛΟΙ γενικώς, δεν ξεχωρίζουν κανένα)

• Είναι ανεπίτρεπτο οι «απόστρατοι» να εργάζονται σε εταιρείες εξοπλιστικών προγραμμάτων ... γενικώς και σ’ οποιοδήποτε πόστο !! (Οσονούπω, θα ανακαλύψουν ότι και άλλες πολλές εταιρείες – σχεδόν ΟΛΕΣ – συναλλάσσονται με το Δημόσιο και άρα ... πουθενά δουλειά για τους απόστρατους) !!!

Δείτε τις «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» και απολαύστε ... την ώρα που μιλούν για το συγκεκριμένο κομματικό – επίορκο «συνάδελφο», επενδύουν το ρεπορτάζ με εικόνες Αξιωματικών και Οπλικών Συστημάτων, διότι ... «μια εικόνα = 1.000 λέξεις» και αυτή τελικά μένει στο μυαλό (των άμυαλων) ... ταυτισμένη με τα σκάνδαλα !!

Καταντήσαμε –και εμείς οι ίδιοι ακόμα- να βλέπουμε το Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και η σκέψη μας να μη πηγαίνει στο γεγονός ότι πρόκειται, για το πιο σύγχρονο οπλικό μας σύστημα, αλλά στο ότι είναι, το πιο σύγχρονο σκάνδαλο ΜΑΣ!!!!!

Καταντήσαμε σήμερα, η ευθύνη της διαπλοκής να μην είναι επώνυμη, αλλά να αποδίδεται στην ΙΔΙΟΤΗΤΑ !! Διαπλεκόμενοι λοιπόν οι πάντες, διότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα φάγαμε ... δόξα τω Θόδωρο!!!

Όμως ο Κάντας και μια κλίκα «όμοιοι» του, είχαν πάψει προ πολλού να είναι «Αξιωματικοί», από τη στιγμή που στιγματίστηκαν ηθικά και υπηρεσιακά, συχνοτιζόμενοι, χαριεντιζόμενοι και ... υποκλινόμενοι στα διεφθαρμένα γραφεία των πολιτικών («όμοιος ομοίω αεί πελάζει», λοιπόν), σε κατάφορη παραβίαση κάθε Στρατιωτικού Κανονισμού, δεοντολογία, τιμής και παράδοσης!!

Αυτοί όμως ήταν και είναι απόλυτα γνωστοί σε όλους μας (με τα ονόματα και τα παρατσούκλια τους), όχι μόνο επειδή ακριβώς είναι λίγοι, αλλά κυρίως επειδή, με το βίο και την πολιτείας τους, ξεχώριζαν εμφανώς και άφηναν πίσω τους το «μαύρο στίγμα τους» στην Υπηρεσία!!

«Αυτοί», όπως ανέφερα, ήταν γνωστοί και σταμπαρισμένοι, ήταν γενικά μέρος του συστήματος της διαπλοκής, οι εσωτερικοί τοποτηρητές του, που απλά ... έδειχναν με το δάκτυλο, τα «εμπόδια», στη διαδικασία και στην ... πορεία τους !! Ήταν διατεταγμένοι και ακροβολισμένοι σ’ όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας (κατακόρυφα και οριζοντίως), δεν είχαν βαθμούς και ειδικότητες, ήταν απλά «σύντροφοι», «συναγωνιστές» και «δικοί μας»!! Την ιεραρχία τους την καθόριζε το κόμμα και τα παράσημα, τους αποδίδονταν ανάλογα, του πόσο ελαστικοί θα είναι στο καθήκον τους και πόσους «αντιπάλους» ... θα χρεωνόντουσαν!!

Ο Κάντας σήμερα, ανοίγει την πόρτα της φυλακής και μακάρι να τον ακολουθήσει όλος αυτός ο συρφετός, που τόσα χρόνια μας βρωμίζει!! Όμως, το ποιοι θα λογοδοτήσουν, θα πρέπει να το κρίνει η δικαιοσύνη και όχι οι «Λαϊκοί Εισαγγελείς»!! Άλλο ενδείξεις και άλλο αποδείξεις ενοχής! Άλλο η ηθική καταδίκη της κομματικής διαφθοράς και άλλο η ποινική εμπλοκή σε σκάνδαλα !!Κάποιοι ασφαλώς θα έχουν χάσει τον ύπνο τους, ενώ κάποιοι άλλοι – πιο «σαΐνια» - προσπαθούν να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους, βουτώντας και εξαγνιζόμενοι, στις νέες κομματικές «κολυμβήθρες του Σιλωάμ»!!

Προ ημερών επεσήμανα ότι τα σκάνδαλα είναι υπαρκτά, αλλά έχουν και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ... δεν αφορούν όλους μας και γι αυτό χαρακτήρισα ανήθικη και σκόπιμη την προσπάθεια ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ και αοριστολογίας (βλ. https://www.facebook.com/kon.voulgarakis/posts/10202236257642147) ... και ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας στρατός από «βολικούς ηλίθιους», να υπερασπιστεί τους λασπολόγους!!

Το εκπληκτικό της όλης ιστορίας είναι, ο ρόλος και το πλήθος των «βολικών ηλίθιων» του συστήματος!! Είναι αυτοί, που συμμετέχουν ενεργά στη «βρωμιά» - χωρίς να το καταλαβαίνουν!!! Παρεμβαίνουν παντού και με μισόλογα, εξυπνακίστικες ατάκες του τύπου «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», κατινίστικα συμπεράσματα, όπως «... και πως απέκτησε βίλα, με το μισθό του;» και κυρίως με θεατρινίστικους μορφασμούς, που (κλείνοντας το μάτι) εννοούν «... τςςς !!! Σώπα μεγάλε ... ξέρω ΕΓΩ»!!

Αυτός ο «βολικός ηλίθιος», είναι ο πολλαπλασιαστής ισχύος του βρώμικου συστήματος λάσπης, που αναλαμβάνουν να τη διαχύσουν ... ΠΑΝΤΟΥ, στα στεγανά ασφαλείας!!

• Είναι «ηλίθιοι», διότι δεν αντιλαμβάνονται ότι μέσα στον κονιορτό και τη γενικευμένη λασπουριά, κολυμπούν και οι ίδιοι!!

• Είναι «βολικοί» διότι, συνήθως αμισθί, γίνονται τα Τάγματα Μέριμνας και Υποστήριξης του Συστήματος, εμφυόμενοι από αγνά υπαρξιακά συμπλέγματα, απωθημένα και άδολες στοχεύσεις!!

Ο «βολικός ηλίθιος», είναι πάντα ο καλύτερος πελάτης του συστήματος, αυτός που τελικά το δοξάζει ... ψηφίζοντας το, για νάχει μετά να λέει:

«τςςς!! Σας τάλεγα εγώ»!!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
Υπονάυαρχος ε.α. ΠΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου