**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013


Χρυσούλα : Το Κορίτσι του Στρατού που μπροστά της “στέκονται προσοχή” ακόμη και …Στρατηγοί !

 20131216_150139-120130613_112414Οι επαγγελματικές φωτογραφίες που αποδεσμεύει κατά καιρούς το ΓΕΕΘΑ από τις δραστηριότητες ,βολές και Ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων (που παλαιότερα θα ήταν αδιανόητο για όλους μας )είναι της  Χρυσούλας Ιωαννίδου
 Αφορμή για τούτες τις γραμμές ήταν οι φωτογραφίες της »Νυχτερινής Αστραπής στον “Εβρο ΄΄ αλλά και οι φωτογραφίες της Βολής των S-300 »Λευκός Αετός » που έφτασαν στα πέρατα του κόσμου ,εκεί που πολιτικοί άνδρες αλλά και ηγέτες του Κόσμου θα “πλήρωναν” για μια φώτο !
Η κοινωνία της πληροφορίας μεταλλάσσεται αλλά και το Στράτευμα μεταλλάσσεται !
Στη Ρωσία μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αφιέρωσαν πρωτοσέλιδα και εξώφυλλα στις φωτογραφίες  απο τις βολές των S-300 …Αλλά και στο ΝΑΤΟ όπου εμπειρογνώμονες μελετούν τις φωτογραφίες της Χρυσούλας !
 Πρόσφατα το ειδικό Στρατιωτικό site της Κίνας (sina αλλά και το china news )αφιέρωσε άρθρα με την Ελληνική νυχτερινή αστραπή ,με τίτλο “Night Storm” μόλις διακόσια χλμ δυτικά της Κωνσταντινούπολης ,και εκεί οι φωτογραφίες της Χρυσούλας είναι σε πρώτο πλάνο .
Ποιο είναι όμως το Κορίτσι του Στρατού αλλά και του Ποταμού …όπως την ξέρουν στην ιδιαίτερη Πατρίδα της ;
 Η Χρυσούλα Ιωαννίδου είναι Επαγγελματίας Δεκανέας του Ελληνικού Στρατού και υπηρετεί στο 536 Μ/Κ ΤΠ στην Καβυσο Φερών με το G4 να είναι προέκταση του χεριού της ως γνήσια Ακρίτισσα !
Αλλά πριν επιλέξει να υπηρετήσει το Στρατό ως ΕΠΟΠ ,ήταν επαγγελματίας φωτογράφος απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης !
Κατά την διάρκεια της περιπολίας στο ποτάμι η Χρυσούλα εκτός από το G4 και τα πυρομαχικά της ,κουβαλούσε και τα σύνεργα  της φωτογραφικής μηχανής της (φώτο) και αυτό ήταν ! Εκτός από τις ομορφιές του Ποταμού Έβρου, άρχισε να φωτογραφίζει και τα Στρατά μας στο Ποτάμι και στα φυλάκια …PicsArt_1383824728467
Το ταλέντο της έγινε γνωστό και πλέον όποτε η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ,το ΓΕΣ αλλά και το ΓΕΕΘΑ χρειαστεί τις υπηρεσίες της η Χρυσούλα ακολουθεί παντού ,πέραν ωραρίου και κούρασης !
Έχει φωτογραφίσει όλες  τις δραστηριότητες των τελευταίων ετών βολές και ασκήσεις ,αλλά έχει καλύψει και επισκέψεις Υπουργών Εθνικής Άμυνας στον Έβρο με επαγγελματισμό που θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες των ΜΜΕ
Ίσως πολλές από τις ασκήσεις δεν θα ήταν γνωστές σε όλους μας αν δεν ήταν το Κορίτσι του Στρατού εκεί να τις αποτυπώσει !
Αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες της, αλλά και όπως λένε οι πληροφορίες μας η Χρυσούλα είναι εκτός απο όμορφο είναι  και ελεύθερο κορίτσι …οπότε σπεύσατε οι ενδιαφερόμενοι και οι ελεύθεροι ,γιατί όπως λένε και οι Πατριώτες της στον Έβρο… »Χρυσούλα μ” τα καλούδια σου» !
 Μερικές απο τις κλασικές φωτογραφίες  της Χρυσούλας που ταξίδευσαν …Στα πέρατα του κόσμου !
000722 00172 000133 00112 00091

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου