**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013


ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ

Με ανάρτησή του στο twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ απευθύνεται στους αποστράτους ενημερώνοντάς τους για την παρότρυνση του ΓΕΕΘΑ προς τα ε.α. στελέχη να φέρουν τα παράσημά τους στις τελετές που παρίστανται.

Ενδιαφέρον, πάντως, προκαλεί και... η χρήση του όρου βετεράνος, καθώς, όπως φαίνεται, δεν είναι μόνο ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος που θεωρεί ως αδόκιμο τον όρο «απόστρατος» («μετά από δεκαετίες ευδόκιμης υπηρεσίας ο όρος αποστρατεία πολλές φορές είναι παραπλανητικός, πρέπει κάποτε να τελειώνουμε με όρους που μειώνουν μεγάλες αξίες», είχε δηλώσει πρόσφατα), αλλά και οι ίδιοι οι στρατιωτικοί που άλλωστε έχουν ζητήσει να υπάρξει και η «Ημέρα του βετεράνου».

Όλη η ανάρτηση του Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου αναφέρει: «Το ΓΕΕΘΑ με έγγραφό του, παροτρύνει τους βετεράνους/αποστράτους συνάδελφους να φέρουν στις τελετές με πολιτική περιβολή τα παράσημά τους»

Κ.Α.(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28/12/2013 – Σ.Λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου