**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Οι Ραδιοερασιτέχνες έκοψαν την βασιλόπιτα



 Με καλεσμένους πολλούς επισήμους και με την παρουσία πολλών Ραδιοερασιτεχνών της Πιερίας διεξήχθη η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας. 


Ο πατήρ Ευάγγελος ( SV2CNJ) ευλόγησε την εκδήλωση και έκοψε την πίτα παρουσία του Προϊστάμενου της Δ/νσης Συγκοινωνιών & Μεταφορών και επίτιμου μέλους του συλλόγου κυρίου Νικόλαου Σαμαρά.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΑ.Π. Αδάμος Σαραηλίδης (SV2KGADM1SV) προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό του έτους που πέρασε, τονίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στο θέμα του χώρου στέγασης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την Π.Ε Πιερίας ο κύριος Ρουκάς Δημήτριος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κατερίνης κύριοι Λιακόπουλος Αθανάσιος, Μπουρονίκος Νικόλαος, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κύριος Παπαδημητρίου Θωμάς, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου, ο Δ/ντής του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης κύριος Παπαργυρίου Αλέξανδρος, ο Δ/ντής του 14ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης κύριος Τόνας Σωτήριος, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών του Στρατού κύριος Γεώργιος Χατζημαλής, ο πρόεδρος του Α.Π.Σ.Δρομέων ΖΕΥΣ κύριος Μυστρίδης Χρήστος, ο εκπρόσωπος του Olympus Marathon κύριος Γιαννικός Ευάγγελος ,οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών Μητρούσης Άρης (SV2GQN), και της Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας Πετρίδης Γεώργιος (SV2FPA), επίσης παρευρέθη αντιπροσωπία των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού από το τμήμα Κατερίνης.
Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου και τους Καθηγητές του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, που παρευρέθηκαν.
Ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΑ.Π.
Σαραηλίδης Αδάμος (SV2KGA – DM1SV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου