**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Νέο πρόβλημα μισθοδοσίας ενστόλων ανέκυψε



Συνεχώς ανακύπτουν προβλήματα και παρατηρείται το φαινόμενο διαρκώς της μείωσης των εισοδημάτων, ημών των ενστόλων

Με την ενηλικίωση ως γνωστόν των προστατευομένων μελών, μειώνεται το οικογενειακό επίδομα κατά 50 ευρώ! Αν το προστατευόμενο μέλος με... τις πανελλήνιες εξετάσεις, εισήχθη σε μία σχολή, έχει καλώς η μείωση είναι πρόσκαιρη. Με την παραλαβή βεβαίωσης σπουδών το πρόβλημα επιλύεται άμεσα με την χορήγηση των παρακρατηθέντων.

Για τους επιτυχόντες όμως στην Αστυνομική ακαδημία που θα εισαχθούν, το εκπαιδευτικό έτος 2015, γεννάται το εξής ερώτημα: Πως θα ανακτήσει το δικαίωμα αυτό της απόδοσης του επιδόματος ο γονέας που είχε την «ατυχία» να εισαχθεί το παιδί του στην Αστυνομική Ακαδημία, καθώς και τις παράπλευρες αυτού συνέπειες; Είναι επίσης γνωστό ότι υπολείπεται και το επίδομα εξομάλυνσης κατά 50 ευρώ, γιατί ο γονέας θεωρείται ότι δεν έχει προστατευόμενα μέλη.

Μεταφραζόμενο δε αυτό χρηματικά ισούται για μια διετία με απώλεια 2.400 ευρώ (50 ευρώ απώλεια από το οικογενειακό επίδομα + 50 ευρώ απώλεια από την εξομάλυνση). Με δεδομένο την πραγματική αυτή αδυναμία, επίλυσης του πρόσφατα ανακύπτοντος θέματος καλούνται οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς να προβούν άμεσα στην θεραπεία του. Από την πλευρά μου ήδη το κοινοποίησα στην ομοσπονδία μας και θα κινηθούμε προς την κατεύθυνση διευθέτησης και επίλυσης ουσιαστικής διαφοράς ώστε να αποφύγει το δαιμόνιο του Έλληνα μεθόδους εξεζητημένες.

A.Γ.Γ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ

(bloko.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου