**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Με εντολή Α/ΓΕΣ μεταφορά αδειούχων οπλιτών και στελεχών.



2010-98-104HPIM1053Με εντολή Αρχηγού ΓΕΣ μεταφορά αδειούχων Οπλιτών και Στελεχών από τη Ρόδο με Σινούκ !
 Πώς απλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας και να ομορφύνουν την μέρα μας !
Μας στάλθηκε και αφού το επιβεβαιώσαμε ,οφείλουμε να το παρουσιάσουμε γιατί αυτά τα απλά πράγματα κάνουν την διαφορά του Ηγέτη !
Για την εορτή των Θεοφανίων αλλά και για υπηρεσιακούς λόγους ένα Μεταγωγικό Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού τύπου Σινούκ στάθμευσε από την Πάχη Μεγάρων στο νησί της Ρόδου …
Να υπενθυμίσουμε οτι στην περιοχή για τον Αγιασμό των Υδάτων βρισκόταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ,ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος ,ο Υπουργός Ναυτιλίας Βαρβιτσιώτης ,ο Υγείας Γεωργιάδης Αλλά και οι Αρχηγοί Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος Μιχαήλ που συνόδευε τον ΥΕΘΑ στο Καστελόριζο και ο Α/ΓΕΣ στην Τέλενδο με τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ που συνόδευαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας !
 Όταν ο Α/ΓΕΣ   πληροφορήθηκε οτι το Σινούκ επιστρέφει στην Αθήνα άδειο …Διέταξε να παραμείνει στο έδαφος και να επιβιβαστούν σε αυτό Οπλίτες και στελέχη των Μονάδων του νησιού που έπαιρναν την άδειά τους ,πράγμα που έγινε !
Δύο Αξιωματικοί  του Στρατού μας  και αρκετοί Οπλίτες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με το Σινούκ γλυτώνοντας κόπο ,χρόνο και έξοδα !
 Κάποια πράγματα αξίζουν περισσότερο γιατί απλά δεν είναι …Πράγματα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου