**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Βιογραφικό υποψηφίου για μέλος του ΔΣ./ΕΑΑΣ Ανθλγού ε.α. Παπαευαγγέλου <Κων/νου


Α.      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΟΝΟΜΑ:
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ:
ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ:
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΑΙΔΩΝ
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
13 ΜΑΙΟΥ 1968
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΘΛΓΟΣ
(ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΤΗΣ  ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ)
210/3301732 – 6937442669
ΕΓΓΑΜΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΚΝΑ

Β.      ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
1. Αποφοίτησα από την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών το 1988, μετά από διετή φοίτηση,
με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Αρμάτων, την οποία και άσκησα επι διετία, σε μάχιμη μονάδα του  Όπλου των Τεθωρακισμένων.
2. Το 1991 επιλέχθηκα για φοίτηση στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού στο τμήμα χειριστών ελικοπτέρων απ’ όπου αποφοίτησα με επιτυχία (4ος μεταξύ 20 εκπαιδευομένων) μετά από 9 μήνες.
3. Κατά την διάρκεια της θητείας μου υπηρέτησα στο 2ο ΤΕΑΣ στα Μέγαρα Αττικής, στο 3ο ΤΕΑΣ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Στις παραπάνω Μονάδες συμμετείχα στο σύνολο των πτητικών τους δραστηριοτήτων όπως ενδεικτικά: νυκτερινές πτήσεις,  πτήσεις μεταφοράς εξωτερικών φορτίων, πυρόσβεση με την χρήση κάδου, πτήσεις VIP, αεροδιακομιδές κα. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκτελούσα και τα καθήκοντα του υπευθύνου των Σωστικών Μέσων και του υπευθύνου Οργάνωσης και Λειτουργίας Πρόχειρου Αεροδρομίου-Ελικοδρομίου.
4. Κατά την 5ετη υπηρεσία μου στο ΓΕΣ  παρείχα τις υπηρεσίες μου στο Γραφείο Προσωπικού, (1o Επιτελικό Γραφείο), αλλά λόγω της ιδιότητας μου ως  χειριστή μου ανατέθηκαν και τα καθήκοντα του Συνδέσμου στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΣ με αποστολή την παρακολούθηση των προγραμματισμένων πτήσεων όλων των Μονάδων της Αεροπορίας Στρατού και την επίλυση τυχών προβλημάτων. Επιπλέον είχα την ευθύνη σχεδιασμού, υποβολής πρότασης για έγκριση στην Ιεραρχία του Επιτελείου και τελικώς της υλοποίησης, εκτάκτων πτήσεων όπως αεροδιακομιδές, πυρόσβεση και γενικώς αντιμετώπιση κρίσεων σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (Ναυτικό, Αεροπορία ), καθώς επίσης και με άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες (Διάφορα Υπουργεία, ΕΚΑΒ).
5. Εργάστηκα επί 3ετία ως μέλος πληρώματος (διερμηνέας - αεροναυτίλος) ελικοπτέρου S-64E, (2007-2009) στην Αμερικανικών συμφερόντων εταιρεία ERICKSON AIR CRANE η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα της αεροπυρόσβεσης.
         
ΣΧΟΛΕΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:
Α.- Τμήμα Μετεκπαιδεύσεως χειριστών U-17(Cessna 172)
Β.- Παρακολούθησα μετά από πρόταση της Μονάδος μου το 2nd AIR ACCIDENT INVESTIGATION AND AVIATION SAFETY BOARD υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, με κύριο ομιλιτή τον κ. Ακριβό Τσολάκη με θέμα: «Developing a safety Culture».
6. Τέθηκα σε αποστρατεία με αίτησή μου στις 2/3/2005 με τον  βαθμό του Ανθυπολοχαγού.
7. Είμαι διαθέσιμος στα NH-300C ,UH-1H απο πλευράς ελικοπτέρων και U-17(Cessna 182 tail dragger) απο πλευράς αεροπλάνων, με συνολική πτητική εμπειρία 1500 ωρών και αναλυτικά: ΝΗ-300=130 ώρες, UH-1H= 970 ώρες και U- 17 : 400 ώρες.
8. Είμαι κυβερνήτης στα ελικόπτερα, καθώς επίσης κυβερνήτης και δοκιμαστής στα αεροπλάνα τύπου Cessna 182 tail dragger.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Γνωρίζω καλά την Αγγλική γλώσσα και τη χρήση Η/Υ.
2. Παρακολουθώ τμήμα εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας.
3. Έχω παρακολουθήσει το τμήμα Αστροβιολογίας και Εξωγήινης ζωής του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (On line).
4. Εργάστηκα ως μεσίτης επί 4ετια.
                                                                       Με τιμή
                                                     Παπαευαγγέλου Κωσταντίνος
                                                                  Ανθ/λγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου