**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Εδω είναι οι φύλακες των συνόρων μας!!!


Στα σύνορα της Πατρίδος μας... (ΦΩΤΟ)


Τα στρατιωτικά φυλάκια των συνόρων της Πατρίδος μας επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2014.

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε τα φυλάκια στη Διποταμία, στην Ιεροπηγή, στην Κρυσταλλοπηγή και στον Τρίλοφο. Συναντήθηκε με τους στρατιώτες, τους ευλόγησε, τους ενίσχυσε, τους εμψύχωσε και μίλησε μαζί τους και τους μοίρασε ευλογίες. Παράλληλα, τους ευχήθηκε να τους χαρίζει ο Χριστός μας την υγεία αλλά και να συνεχίσουν να έχουν την ίδια αγάπη για την Ελλάδα την οποία πιστά υπηρετούν.




Ο Σεβασμιώτατος επίσης ευλόγησε και έκοψε στα στρατευμένα νειάτα τη βασιλόπιτα, ενώ δεν παρέλειψε να τελέσει και τρισάγιο στα μνημεία των ηρώων που έπεσαν σε μάχες.

Οι φύλακες των συνόρων μας, ευχαρίστησαν τον πνευματικό τους πατέρα για την επίσκεψή του ενώ ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους η χαρά και η ευχαρίστηση.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου