**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Υποψηφίου Αντιπροέδρου στις εκλογές της ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Καστραντά Στυλιανού


Αισθάνομαι την ανάγκη εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους Συναδέλφους και τα μέλη Εκλιπόντων που κατά τις διεξαχθείσες εκλογές της ΕΑΑΣ με ετίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν στην προσπάθεια που έκανα για μια άλλη ΕΑΑΣ με νέο πρόσωπο και νέες  ιδέες απαλλαγμένες από τις αγκυλώσεις και τις νοοτροπίες του παρελθόντος.

Το μήνυμά μου για μεγαλύτερη κινητοποίηση και συμμετοχή εξακολουθεί να απευθύνεται προς την συντριπτική πλειοψηφία των Συναδέλφων ιδίως των νεότερων, οι οποίοι ως συμμετοχή στις διαδικασίες επέλεξαν ΑΠΟΧΗ.

Εύχομαι ολόψυχα στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό όλων.

Πιστός στις απόψεις μου και τις κατατεθείσες προτάσεις μου δηλώνω , ότι θα είμαι παρών και ότι θα παρακολουθώ από κοντά και θα κρίνω το έργο του νέου ΔΣ το οποίο εύχομαι κατά την ρητή δέσμευση του νέου Προέδρου, να αποδείξει στην πράξη ότι δεν θα είναι δεδομένο κανενός κέντρου ή παράκεντρου εξουσίας και ότι θα κινείται και θα ενεργεί με αποκλειστικό και μόνο κριτήριο το συμφέρον των μελών του.

Με άπειρη Εκτίμηση προς όλους
Αντγος ε.α. Καστραντάς Στυλιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου