**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα Ενότητας από τον Στρατηγό Σκαρμαλιωράκη





Kάλεσμα Ενότητας σε όλους τους Συναδέλφους της ΕΑΑΣ απο τον Στρατηγό Σκαρμαλιωράκη !

Αγαπητοί Συνάδελφοι της ΕΑΑΣ,1617_1077154923576_2450_n
Η ημέρα των εκλογών της ΕΑΑΣ πλησιάζει. Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να εκλέξουμε τους πιο άξιους για το νέο Δ.Σ. Το νέο Δ.Σ. που θα αντικαταστήσει το «παλιό», που προσωπικά πιστεύω ότι προσέφερε σημαντικότατο έργο, το οποίο όμως πρέπει και να συνεχισθεί αλλά και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
 Να εκλέξουμε το νέο Πρόεδρο, που θα πρέπει να αφιερώσει ψυχή και σώμα, όλο σχεδόν το χρόνο του, στον Σκοπό και τους Στόχους της Ένωσής μας. Το νέο Αντιπρόεδρο, που θα πρέπει να συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο νέο Πρόεδρο και θα τον εκπροσωπεί επάξια όταν αυτός απουσιάζει.
Τα νέα Μέλη, που θα πρέπει να στηρίζουν τον Πρόεδρο και να δουλέψουν άοκνα, για τα συμφέροντα των αποστράτων συναδέλφων μας. Διότι τα μέλη είναι αυτά που πρέπει να υλοποιήσουν τις αποφάσεις του Δ.Σ., είναι αυτά που πρέπει να προτείνουν μέτρα και δράσεις, να συμβουλέψουν ως ειδικοί τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για εξειδικευμένα θέματα νομικής και οικονομικής φύσεως, να προσπαθήσουν να εξυπηρετήσουν τα αιτήματα των Παραρτημάτων και των συναδέλφων, να εισηγηθούν μέτρα για τον εκσυγχρονισμό της ΕΑΑΣ και να προωθήσουν σύγχρονες και λογικές προτάσεις, για τα θέματα που απασχολούν ΟΛΟΥΣ τους αποστράτους.
 Ανέφερα τη φράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», διότι μόνον ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε εκείνους που μας θεωρούν «δεδομένους», εκείνους που συνεχίζουν άκομψα να μας αποκαλούν «ένστολους», εκείνους που έθιξαν το λειτούργημα του Έλληνα Αξιωματικού με προσβλητικούς όρους του τύπου «αυτιστικοί» και «αντιπαραγωγικοί».
 Εκείνους, που δεν έχουν καταλάβει ότι, το μέγεθος του έργου που προσφέ-ρουν 24 ώρες το 24ωρο οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, σε σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, παροχή Α΄ βοηθειών, μεταφορά τροφίμων και ειδικού υλικού σε σεισμοπαθείς ή σε εγκλωβισμένους από χιόνια, σε αποχιονισμούς, σε απεγκλωβισμούς, σε έρευνα και διάσωση, σε διακομιδές και αεροδιακομιδές ασθενών, αλλά και σε πολλά άλλα θέματα, είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
 Τέλος εκείνους που μας αδίκησαν κατάφωρα και υπέρμετρα, εξαθλιώνοντας το βιωτικό μας επίπεδο με μέτρα, που το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικά και άρα η επιστροφή των κατακρατηθέντων δεν είναι «χαριστική», όπως θέλουν να περάσουν στον κόσμο.
 Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 Το «Διαίρει και Βασίλευε», που επιθυμούν ορισμένοι να επιβάλουν ανάμεσά μας, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περάσει. Ας αφήσουμε πίσω μας αυτά που μας χωρίζουν, από προσωπικές ή κομματικές αντιπαραθέσεις (που δυστυχώς κατάφεραν τα κόμματα να ενσπείρουν ανάμεσά μας) και να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ την Κυριακή 23 Φεβ 2014, από 0900-1900 να ψηφίσουμε για το καλό ΟΛΩΝ μας.
Παρακαλώ να παροτρύνετε και όλους όσους διστάζουν να έρθουν. Να αποδείξουμε ότι, δεν είμαστε μόνον οι 6.000 που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, αλλά τριπλάσιοι και τετραπλάσιοι, ΝΕΟΙ και ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ.
μακριά από οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις, δεν είμαστε «δεδομένοι» κανενός και θα αγωνισθούμε για τα δίκαια συμφέροντά μας, για την άρση ΟΛΩΝ των αδικιών εις βάρος μας, για την επeaasάνοδο της υπερηφάνειας του Απόστρατου Αξιωματικού και για την αποκατάσταση του Κύρους του Έλληνα Αξιωματικού στην κοινωνία μας.
 ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΑΑΣ.
 Με σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη,
 Κων/νος Αντ. Σκαρμαλιωράκης
Αντγος ε.α.
 Ο Ανιστράτηγος Σκαρμαλιωράκης ειναι Υποψήφιος για Μέλος του Δ.Σ της ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου