**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Βιογραφικό Άνχη ε.α. υποψηφίου μέλους υποψηφίου μέλους γαι ΔΣ/ΕΑΑΣ




Ανχηςε.α. Κράγκαρης Παντελής
Του Αθανασίου  - Τάξεως ΣΣΕ 1989

Υποψήφιο  Μέλος ΔΣ / ΕΑΑΣ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι έγγαμος, πατέρας δύο τέκνων.
Αποφοίτησε το 1989 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως Ανθυπολοχαγός  Πεζικού.  Το 1993 φοίτησε στο Βασικό Σχολείο Εκπαίδευσης χειριστών Ε/Π Αεροπορίας Στρατού όπου συνέχισε τη σταδιοδρομία του, ενώ το 1998 στο βαθμό του Λοχαγού μετατάχθηκε στο νεοσυσταθέν Όπλο της ΑΣ.
Ως χειριστής Ε/Π στην Αεροπορία Στρατού εκτέλεσε πληθώρα πτητικών αποστολών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, με καλύτερη στιγμή της καριέρας του τη συμμετοχή του στην αποστολή κατά την περίοδο της κρίσεως των Ιμίων.
Αποφοίτησε επιτυχώς από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία και υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις ανάλογα με το βαθμό του. Διετέλεσε Υποδιοικητής Μονάδας Ε/Π της ΑΣ.
Συγκρότησε, οργάνωσε και διοίκησε νεοσυσταθείσα Μονάδα Επιθετικών Ε/Π.
Τιμήθηκε, με όλα τα προβλεπόμενα στο βαθμό μου, μετάλλια, παράσημα και διαμνημονεύσεις.
Ομιλεί άριστα την αγγλική γλώσσα και τη γαλλική σε επίπεδο εργασίας.
Αποστρατεύτηκε, με αίτησή του,  το 2007 με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.
Μετά την αποστρατεία του εργάστηκε σε Εμπορικό Όμιλο Επιχειρήσεων ως Διευθυντής Οργάνωσης και Λειτουργιών.
Τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά για την προάσπιση των συμφερόντων των αποστράτων συναδέλφων και ορφανικών οικογενειών τους είτε ως μέλος και Αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών είτε ως εκπρόσωπός της στη συντονιστική επιτροπή κινητοποιήσεων αποστράτων ΕΔ και Σ.Α. Συμμετείχε ενεργά και πρωτοστάτησε σε όλες της κινητοποιήσεις των αποστράτων είτε με την Α.Κί.Σ. είτε με την ΕΑΑΣ, υπηρετώντας πιστά και συνειδητά την ΕΝΟΤΗΤΑ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944913966 και *733582
Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: pkragar@yahoo.gr


ΜΗΝΥΜΑ -ΘΕΣΕΙΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της ΕΑΑΣ
Θεωρώ ότι αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ για όλους μας, να στελεχώσουμε την ομολογουμένως συντηρητική ΕΑΑΣ, με συναδέλφους που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι είναι αγωνιστές, δεν συμβιβάζονται, έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να προσφέρουνμε ανοιχτά μυαλά και νοοτροπία.  Την ΕΑΑΣ, αυτόν τον μεγάλο γίγαντα, που δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια, ήταν απλός παρατηρητής των εις βάρος μας εξελίξεων.
Στόχος μου είναι να αναδείξουμε την ΕΑΑΣ σε μια σύγχρονη, ευέλικτη, δυνατή και αποφασιστική Ένωση, η οποία να αγωνίζεται σε όλους τους τομείς για τα μέλη της αλλά κυρίως να αποκαταστήσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των μελών μας, σε όλα τα επίπεδα.  Με όραμα να επιτευχθεί αυτό μέσα από ένα δυναμικό Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την καθοδήγηση των παλαιότερων και πιο έμπειρων των οποίων ο εκάστοτε βαθμός προσδίδει κύρος έναντι των συνομιλητών μας, συνήθως πολιτικών -υπουργών, έχοντας πάντα ως γνώμονα το κοινό συμφέρον και φάρο την κτηθείσα μέχρι τώρα πείρα.
Θεωρώ ότι στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται η πατρίδα μας και ειδικά οι στρατιωτικοί, οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε ως απλοί Στρατιώτες.
Ας αφήσουμε το «ΕΓΩ» και ας υποταχθούμε στο «ΕΜΕΙΣ», ώστε να γίνει πράξη το ρητό της ΕΑΑΣ  «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»
Δηλώνω έτοιμος να συμμετέχω σε αυτό τον αγώνα έχοντας τη θέληση και  τη δυνατότητα να προσφέρω με ιδέες και ενθουσιασμό. Ευελπιστώ στη δική σας ηθική και ουσιαστική συμπαράσταση και να ψηφίσετε εσείς τους καταλληλότερους.  Το μόνο που σας ζητώ είναι να προσέλθετε στις εκλογές και να μη μείνετε αδρανείς, διότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό που θα ανησυχήσει τους εκάστοτε κρατούντες, που αθέτησαν τις υποσχέσεις τους, είναι η αφύπνισή μας και η καθολική συμμετοχή.
Δείξτε τους ότι είμαστε ενεργά μέλη με θέληση για αγώνα!
Ας πάμε την ΕΑΑΣ με γοργά και σταθερά βήματα ΜΠΡΟΣΤΑ
Με σεβασμό προς όλους και συναδελφική αγάπη,

Παντελής Κράγκαρης
Ανχηςε.α.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου