**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Υπτγος ε.α. Ροζής Βασίλειος υποψήφιος Αντιπρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ


Γεννήθηκε στη Λαμία το 1956, εισήλθε το 1976 στη Σ.Σ.Ε. και αποφοίτησε το 1980 ως Αθλγός (ΤΧ).  Αποστρατεύθηκε το 2010 με το βαθμό του Υποστρατήγου ε.α.
Είναι νυμφευμένος έχοντας αποκτήσει μία κόρη φοιτήτρια στο 3ο έτος της Αρχιτεκτονικής και ένα γιo μαθητή 1ης τάξεως του λυκείου.
Αποφοίτησε από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία και υπηρέτησε σε κέντρα εκπαίδευσης του (ΤΧ) Σώματος (ΚΕΤΧ και ΣΕΤΤΗΛ), σε Μονάδες και Συγκροτήματα (79 ΤΥΠΕΘ, ΣΥΣΤ), σε Συνεργεία (330 Σ.Π και 315 ΣΠΤΧ ως Δκτής αντίστοιχα), σε  Εργοστάσια (301 Ε.Β και 303 Π.Ε.Β), σε Επιτελεία (ΓΕΣ/Δ.Π.Μ και ΓΕΣ/ΔΕΣΥ), στη ΜΕΡΥΠ/ΔΤΧ δύο φορές, στο ΓΕΣ/ΔΤΧ δύο φορές ως Δντής 1ου Γρ. (περ. 1992-93 και 2004-05). Από το 2005 έως το 2010 υπηρέτησε στο ΥΠΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ ως Δντής εξοπλιστικών προγραμμάτων του Στρατού ξηράς.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ) και τώρα πρόεδρος της, ενώ σαν εκπρόσωπος της ΑΚΙΣ συμμετείχε στην συντονιστική επιτροπή κινητοποιήσεων αποστράτων ΕΔ και Σ.Α. καθώς επίσης και στη συντονιστική επιτροπή φορέων Ε.Δ. - Ν.Π.Ι.Δ. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του συνδέσμου αποφοίτων Αξιωματικών Σ.Σ.Ε. τάξεως 1980, μέλος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος και μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του τόπου καταγωγής του.
Χόμπι του ο αθλητισμός καθώς υπήρξε αθλητής στίβου, ποδοσφαίρου και βόλεϊ.
Πιστεύει στο φιλότιμο και τις αστείρευτες δυνατότητες του Έλληνα και πως ότι είναι προς το συμφέρον της Πατρίδας είναι και δίκαιο. Επιθυμεί μια Ελλάδα δυνατή και ανεξάρτητη με υπερήφανους Έλληνες, και τους  Στρατιωτικούς ως σύμβολο της ομοψυχίας και της ενότητας του Έθνους, Ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας, σε μια Ελλάδα που θα ισχύει η αξιοκρατία, η ισονομία, η δικαιοσύνη, η   διαφάνεια . 
Θεωρεί πως μοναδικός τρόπος επίτευξης των παραπάνω αναφερθέντων είναι ο συνεχής αγώνας και η συλλογική προσπάθεια ώστε να βγούμε από το τέλμα, τη μιζέρια, τη κακομοιριά και  να φύγουμε προς τα εμπρός απαλλαγμένοι από ότι  μας κρατά καθηλωμένους κάνοντας μια νέα αρχή βασιζόμενοι στις αξίες τις αρχές και τα ιδανικά που γαλουχηθήκαμε και υπηρετήσαμε πιστά σε όλη μας τη ζωή. 
Υπόσχεται να αγωνισθεί, μέσα από την ΕΑΑΣ, με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη των παραπάνω όπως επίσης για την αποκατάσταση του κύρους, της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας του Έλληνα Στρατιωτικού.    
Έκφραση που τον χαρακτηρίζει είναι  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

ΔΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ  ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 30-32 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.115 24

ΚΙΝ. ΤΗΛ. 6945583856E-MAIL  rozisvasilis@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου