**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Υπτγός ε.α. Σπυρίδων Κατσαρός υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ


                                  Αγαπητοί συνάδελφοι

Κατά την διάρκεια των επαφών , τις οποίες είχα με συναδέλφους , στο πρόσφατο χρονικό διάστημα με θέμα τις εκλογές της ΕΑΑΣ , μου προτάθηκε να ορίσω , κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας της προσεχούς Κυριακής , εκπροσώπους μου , κατά την καταμέτρηση των ψήφων , προκειμένου να αποφευχθούν κρούσματα πάσης φύσεως παρανομίας και καλπονοθείας.
Επί του θέματος έχω τις παρακάτω απόψεις :

Οι εκλογές αυτές έχουν σκοπό την ανάδειξη προέδρου-αντιπροέδρου και μελλών του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. , ικανών , με προσόντα και δυνατότητες τα οποία θα συμβάλουν στην θετική αντιμετώπιση των συμφερόντων , των ανθρώπων του χώρου μας , μακράν συναισθημάτων και διαφόρων συμμαχιών .Δεν έχουν καμία σχέση με εκλογές συνδικαλιστικού τύπου , στις οποίες κάποια πρόσωπα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν , έμμεσα και άμεσα , προσωπικά τους συμφέροντα. .

Κατά συνέπεια , μου είναι αδιανόητο να δεχτώ ότι, συνάδελφοι υποψήφιοι θα προσπαθήσουν να προβούν σε τέτοιου είδους έκνομες ενέργειες , προκειμένου να προσποριστούν προσωπικά οφέλη.

Κατόπιν των παραπάνω , προσωπικά απορρίπτω την πρόταση αυτή , θεωρώντας ότι η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί με βάση την ευγενή άμιλλα και τις αρχές με τις οποίες έχουμε γαλουχηθεί όλα αυτά τα χρόνια , από την είσοδο μας στις παραγωγικές μας σχολές μέχρι και σήμερα.

Εάν παρ’ ελπίδα , κάποιος από τους υποψηφίους έχει την σκέψη να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους μεθόδους , προσωπικά εγώ ειλικρινά δεν θα επιθυμούσα να εκλεγώ στην θέση του προέδρου της Ε.Α.Α.Σ.. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε , διερχόμεθα μία περίοδο κατά την οποία γίνεται συστηματική και συνεχής προσπάθεια απαξίωσης του χώρου μας , τόσο από κοινωνικής όσο και από οικονομικής πλευράς και τέτοιες ενέργειες θα είναι άριστες δικαιολογίες για να σπιλωθεί η ακεραιότητά μας.

Οι κύριοι πρόεδροι όλων των παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ παρακαλούνται όπως ενημερώσουν τα μέλη τους καθώς και τις εφορευτικές επιτροπές , για τις παραπάνω θέσεις μου επί του θέματος.

Επαφίεμαι στην τιμή και αξιοπρέπεια των συναδέλφων υποψηφίων , καθώς και αυτών που απαρτίζουν τις εφορευτικές επιτροπές των προσεχών εκλογών.



Με εκτίμηση

Σπυρίδων Κ. Κατσαρός
Υποστράτηγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου