**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Απορία Αξιωματικού ε.α. για τις εκλογές της ΕΑΑΣ



Είμαι απόστρατος του Σ.Ξ. με ηλικία κάτω των 55 ετών και με συμπληρωμένα χρόνια υπηρεσίας λιγότερα από 35, δηλαδή ένας «5535» (Ηλικιακός ρατσισμός αποστράτων).

Διάβασα πολύ προσεκτικά στην ανάρτηση σας: «23 Φεβρ 2014: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ)» τα βιογραφικά-μηνύματα-οράματα όλων των υποψηφίων και με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι... αν εξαιρέσουμε τους ελάχιστους υποψηφίους που ανήκουν στους «5535», μόνο δύο τοποθετήθηκαν με σαφήνεια για τα ρατσιστικά ηλικιακά κριτήρια!!!

Η απορία μου είναι: «Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δεν το γνωρίζουν ή θεωρούν σωστή τη διάκριση;». Θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά, καθώς και μια μεγάλη πλειοψηφία άλλων συναδέλφων μου «5535» ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε για την ψήφο μας στις προσεχείς εκλογές της ΕΑΑΣ.

Ευχαριστώ
Ε.Σ. - Απόστρατος «5535»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου