**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Παπούλιας : Τα παιδιά των ΕΔ δεν προέρχονται από ΄΄τζάκι΄΄




Το εγκώμιο της νέας ηγεσίας των ΕΔ έπλεξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Είστε παιδιά αυτού του λαού. Δεν προέρχεστε από τζάκι. Είστε γεννήμα και θρέμμα ενός λαού, που αγωνίστηκε και αγωνίζεται με τον ιδρώτα του», τόνισε με έμφαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μιλώντας προς... τις νέες ηγεσίες των τριών Κλάδων που προέκυψαν από τις πρόσφατες τακτικές κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, και τον επισκέφτηκαν σήμερα, συνοδευόμενοι από τον πολιτικό τους προϊστάμενο Υπουργό Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

«Και το έργο σας είναι πολύ σημαντικό για τον ελληνικό λαό και για την Ελλάδα. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις σε μια περίοδο που χειμάζεται από κρίσεις και δοκιμασίες είναι πολύ σημαντικό για την οποιαδήποτε διπλωματική πρωτοβουλία της Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, ο ελληνικός λαός -και αυτό είναι σημαντικό, μην το ξεχνάτε- σας περιβάλλει με μια ιδιαίτερη αγάπη» πρόσθεσε ο κ. Πρόεδρος. Ακόμα, ο κ. Παπούλιας τους καλωσόρισε και τους συνεχάρη επί τη αναλήψει των νέων τους καθηκόντων, υπογραμμίζοντας ότι η Πολιτεία τρέφει μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και το έργο τους.

Η επίσκεψη αυτή, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα, είναι επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρος για τη γνωριμία των νέων αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων, οι οποίοι συμμετέχουν στα νέα Ανώτατα Συμβούλια του Στρατού του Ναυτικού και της Αεροπορίας αντιστοίχως και συνοδεύονταν από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά και ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά.
 

Πηγή : Staratalogia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου