**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Απονομή πτυχίων ΔΕΑ (ΤΘ) 2013 ΕΣΣΟ στο ΚΕΤΘ



ΠΗΓΗ : staratalogia

Την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Μελίδη» στον Αυλώνα, απενεμήθησαν από τον ΔΙΤ/ΓΕΣ Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, παρουσία του Δκτου ΚΕΤΘ Ταξίαρχου κ. Βασ. Παπαδόπουλου, του Δκτου της Σχολής Τεθωρακισμένων Συνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Αντωνίου Χατζηγεωργίου, Αξιωματικών και συγγενών, τα πτυχία των νέων Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών Τεθωρακισμένων της 2013 ΣΤ΄ΕΣΣΟ, οι οποίοι θα... μεταβούν στις μονάδες του Όπλου για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

Στην ανάγνωση της Η.Δ., ο Δκτης της Σχολής κ. Χατζηγεωργίου, αφού καλωσόρισε στην οικογένεια των αξιωματικών τους νέους αξιωματικούς, τόνισε, ότι η επιλογή τους αποτελεί υψίστη τιμή και διάκριση και να είναι υπερήφανοι για την ιδιότητά τους, ενώ σημείωσε ότι η υπηρεσία αναμένει πολλά απ' αυτούς.

Ο Δντης του Όπλου κ. Βασιλειάδης καλωσόρισε και αυτός τους νέους αξιωματικούς, σημειώνοντας ότι θα είναι υπερήφανοι που υπηρέτησαν σαν αξιωματικοί, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας με την εκπαίδευση που έλαβαν κατά τη διάρκεια της μαθητείας τους στη Σχολή Τεθωρακισμένων.

Η παράδοση και παραλαβή των εμβλημάτων της σχολής, έγινε με εντυπωσιακό τρόπο για τους παριστάμενους συγγενείς και φίλους των νέων Αξιωματικών, αφού οι παραλαμβάνοντες ΥΕΑ κατέφθασαν στο χώρο της τελετής με άρμα μάχης τύπου Leopard, όπου και αποβιβάσθηκαν από το άρμα με παραγγέλματα του αρχηγού πληρώματος.

Ακολούθησε παρέλαση, η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία των νέων ΔΕΑ και μικρή δεξίωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου