**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ (-ΤΡΙΩΝ) ΤΩΝ ΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΣΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 (ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ: ΒΙ0Ω6-Η3Μ)

Δημοσιεύτηκε η Εγκύκλιος που αφορά στη Προκήρυξη του Διαγωνισμού για την Επιλογή Σπουδαστών -τριών Aνωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) 2014-2015. Μερικές σύντομες παρατηρήσεις: (1). Ο αριθμός των θέσεων θα κοινοποιηθεί με νέα προκήρυξη (συμπληρωματική), μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των συναρμοδίων Υπουργείων (ΥΠΕΘΑ, ΥΠΑΙΘ, ΥΔΤ-ΠτΠ και ΥΠΟΙΚ). (2). Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι -ες ομογενείς που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, με την εισαγωγή τους στα ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ, όπως ορίζει ο Κώδικας της Ελληνικής Ιθαγένειας. (3). Για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014 – 2015, δεν θα εισαχθούν υποψήφιοι στις ΣΙ-ΕΑ [Ικάρων (ΣΙ) – Ελεγκτές Αεράμυνας (ΕΑ)] και Σχολή Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) της Πολεμικής Αεροπορίας. (4). Οι υγειονομικές εξετάσεις μπορούν να διενεργηθούν σε Νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Δ.Ι. ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας, με την προϋπόθεση να έχουν γίνει εντός διμήνου προ της ημερομηνίας παρουσίασής τους για τις ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΚΕ) και να είναι νόμιμα επικυρωμένες.

Πηγή : Staratalogia 

 Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και μακάρι το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου