**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Απόστρατοι : Μην μας τιμωρείτε άλλο με την ...Αγάπη σας!!! (Χρονιάρες μέρες)




yetha12             Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ απότισε φόρο τιμής  και σεβασμού σε αυτούς που έπεσαν στο πεδίο της μάχης και γενικά σε όσους έχασαν τη ζωή τους κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους.
Οι «πλανητάρχες», καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των ηγετών άλλων Κρατών, εκφράζουν, σε κάθε ευκαιρία,  το σεβασμό τους στις Ένοπλες Δυνάμεις τους, καθόσον αναγνωρίζουν το προσφερόμενο έργο τους και φροντίζουν να τις έχουν σε περίοπτη θέση.
Αντιγράφουν όμως, ο «πλανητάρχης», όπως και οι περισσότεροι κυβερνήτες- πολιτικοί των άλλων Κρατών, κάποιους Έλληνες Κυβερνήτες- πολιτικούς οι οποίοι για να αποδείξουν την εκτίμηση τους, τον σεβασμό τους, για την ανεκτίμητη  προσφορά των  Ένοπλων Δυνάμεων που αποτελούν την πιο βαριά βιομηχανία κάθε χώρας, γιατί παράγουν ασφάλεια και χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρχει ευημερία , ανάπτυξη και σιγουριά για το μέλλον της Ελλάδας, έχουν φροντίσει να κάνουν τα παρακάτω !!!!!!!
α. Έχουν μειώσει επικίνδυνα τις εξοπλιστικές δαπάνες
        
         β. Έχουν φέρει τους τους ε.ε.και ε.α. Στρατιωτικούς, στα όρια της απόλυτης εξαθλίωσης, μετά τις διπλές και παράνομες στοχευμένες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
         
         γ.  Μας χαρακτήρισαν ως αυτιστικούς, αντιπαραγωγικούς και με πολλούς άλλους μειωτικούς προσδιορισμούς.  
vclycpxzwi5059a9a01a7a0
         δ.  Μετά την δικαίωση από το ΣτΕ και το Ελεγκτικό συνέδριο, για το άδικο και παράνομο των μειώσεων  μισθών και συντάξεων για την επαναφορά τους στον Ιούλιο του 2012,»αφήνουν» να  διαρρεύσουν πληροφορίες ότι θα μας «τιμωρήσουν», παίρνοντας  πίσω στο πολλαπλάσιο  όσα υποχρεωθούν να επιστρέψουν !
        
         ε.  Φρόνimagesτισαν να δώσουν με λάθος τρόπο το πλεόνασμα
        
                Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο,τόση εκτίμηση,ενδιαφέρον, αναγνώριση και σεβασμό για το έργο μας !!  
                  
        ΘΑ  ΜΑΣ  ΠΝΙΞΕΤΕ   ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου