**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Φλόγα της Μακεδονιας




ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΥΛΛΟ 65
 
Αρχίζουμε να αποστέλουμε σε 980.000 ηλεκτρονικούς αποδέκτες την πρώτη σελίδα της δεκασέλιδης – συνδρομητικής- τριμηνιαίας εφημερίδας «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», που επιμελούμεθα εδώ και είκοσι δύο (22) χρόνια, η οποία πρόκειται να σταλεί ταχυδρομικά εντός ολίγων ημερών. Οι υπόλοιπες 9 σελίδες διαλαμβάνουν διάφορα θέματα ήτοι Συνέχιση των άρθρων για την Ουκρανία και την εκπαίδευση των ΕΔ. 30 διαφορετικές «ΦΛΟΓΟβολές» δηλαδή σχόλια-χιουμοριστικά ή επικριτικά- για πολλά θέματα. 50 διαφορετικές οικονομικές πληροφορίες, Διεθνή Θέματα (Κυπριακό, Αλβανία-Κόσσοβο, Θράκη, Σκοπιανικό και Τουρκία). Κυκλοφορία «ΟΔΗΓΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ». Θέματα για στρ. σύνταξη, ΜΤΣ, ΕΚΟΕΜΣ, ΑΟΟΑ, ΟΣΜΑΕΣ, ΒΟΕΑ κτλπ. Εκλογή νέου ΔΣ ΕΑΑΣ, Διαδικασία Προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ενέργειες στρ. συνταξιούχων για λήψη αναδρομικών (2000-2007). Διάφορα θέματα πχ Ασφάλειες κτλπ.
 
Υπόψη ότι στις σελίδες 9-10 θα καταχωρηθούν υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όσοι λοιπόν υποψήφιοι επιθυμούν την καταχώρηση τους στην εφημερίδα «Φ.Μ» παρακαλούνται να μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατό για την έγκαιρη δημοσίευση.
 
Με την ευκαιρία γνωρίζουμε στους αγαπητούς Συναδέλφους ΕΔ και ΣΑ της Θεσ/νίκης, ότι την Δευτέρα 4 Μαΐου αρχίζει η λειτουργία στον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΠΑΣΤΕΡ» (απέναντι από τη Καμάρα) του νέου Τμήματος Αρχαρίων για εκπαίδευση στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές –Internet και Facebook. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο «ΠΑΣΤΕΡ» την 18:00 της 5 Μαΐου 2014 (Δευτέρα) και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. (τηλ. 2311-210640, Στρατιωτικό WIND *797291)
 
Ζητούμε επιείκεια και συγγνώμη για την τυχόν ενόχληση από τους λαμβάνοντες αυτό το email για το οποίο δεν υπάρχει εκ μέρους τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευχαριστούμε για την κατανόηση τους.  
 
Για να δείτε την πρώτη σελίδα της εφημερίδας πατήστε εδώ.
 
Αντγος ε.α
Νικόλαος Ναούμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου