**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

΄΄Εφυγε΄΄ από τη ζωή αιφνιδίως ο Υποδιοικητής της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας



«Έφυγε» από τη ζωή αιφνιδίως τα ξημερωματα του Σαββάτου 9 Αυγούστου ο Υποδιοικητής της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας, Συνταγματάρχης Εμμανουήλ Παπαγρηγοριάδης.

Ο Συνταγματάρχης Εμμανουήλ Παπαγρηγοριάδης γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1983 και αποφοίτησε το 1987 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Προήχθη στο βαθμό του Ταγματάρχη το 2000, του Αντισυνταγματάρχη το 2006 και του Συνταγματάρχη το 2012. Στις 29 Αυγούστου 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα του Επιτελάρχη της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας. Διοίκησε το 596 Α/Μ ΤΠ και τιμήθηκε στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του με μετάλλια και διαμνημονεύσεις.
Εκπαιδεύτηκε σε όλα τα Σχολεία Εκπαίδευσης του όπλου του (ΣΧΠΖ), σε λοιπά ειδικών αντικειμένων και είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency της αγγλικής γλώσσας. Ήταν απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου ΑΔΙΣΠΟ. Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα, για τον πρόωρο θάνατό του. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.
ΣΧΟΛΙΟ : Θερμα συλληπητήρια στην οικογένειά του. Την Τρίτη 5 Αυγ είμασταν μαζί στον Μέγα Εσπερινο παραμονή του Σωτήρος στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου