**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Οτι σε φωτίσει ο Θεός Αρχηγέ...





Πανηγυρίζουν οι παραμυθατζήδες καραγκιόζηδες γαλαζοπράσινοι πολιτικάντηδες για τη ΄΄ ρήτρα αξιόμαχου ΄΄ των χρημάτων και των ταμείων των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας, των πυροσβεστών και των λιμενικών. Κοροϊδεύουν οι χαραμοφάηδες τους ανθρώπους που αγόγγυστα προσφέρουν τη ζωή τους καθημερινά για να είμαστε εμείς ελεύθεροι και η πατρίδα μας αδούλωτη τουλάχιστον στρατιωτικά…Χαίρονται που θα κόψουν το 50% του εφάπαξ των στρατιωτικών σε βάθος …χρόνου.
Παραδίδουν τα ταμεία στο ΕΤΕΑ και λένε ότι τάχα θα είναι υπό την εποπτεία του ΥΕΘΑ…Προσχεδιασμένα όλα οι ακαμάτηδες τα έχουν. Σήμερα πρώτη του μηνός Αυγούστου ο καλός μου φίλος και συμμαθητής Αρχηγός του Στρατού Χρήστος Μανωλάς καλεί σε έκτακτο συμβούλιο τους Στρατηγούς με θέμα τη κρίση που έχει δημιουργηθεί από τη μεγάλη κοροϊδία στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Δεν σας κρύβω ότι μίλησα με μερικούς εξ αυτών -Όχι με τον Αρχηγό , και το πρόβλημα είναι πλέον αρκετά σοβαρό.
Ο βαθμός της κοροϊδίας και του εμπαιγμού είναι τέτοιος που Στρατηγοί όπως τους σημερινούς απο τον αρχηγό μέχρι τον τελευταίο διοικητή σχηματισμού και τους κλαδάρχες δεν είναι εύκολο ν΄ανεχθούν τέτοιου είδους παιχνίδια στη πλάτη τους. Και δεν μιλάω για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ . Αυτός είναι από άλλο πλανήτη.
Έχει αποδεχθεί το τσάκισμα των στελεχών του , έχει συμβάλει στη τρομοκρατία τους για να έχουν κλειστά
τα στόματά τους , έχει πάρει τα εύσημα από τους διερχόμενους πολιτικάντηδες , πιθανόν να του έταξαν ότι θα γίνει και υπουργός  σαν τον προηγούμενο που τώρα το παίζει και σκεπτικιστής , και όλα καλά… Αλλά για πραγματικούς στρατιώτες – Στρατηγούς όπως ο Αρχηγός Χρήστος Μανωλάς , ο Στρατάρχης Β Τελλίδης, ο Μανώλας ο Ανέστης ο Γενικός επιθεωρητής Στρατού και άλλοι εκλεκτοί συμμαθητές άλλα και λίγο μικρότεροι που τους ξέρω καλά, δύσκολα θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τα πονεμένα και τσακισμένα στελέχη τους και να τους πουν να σκιστούν στη δουλειά.
Είναι πραγματικοί μαχητές και άνθρωποι και πολύ δύσκολα θα δικαιολογήσουν τους ψευτοτραμπουκισμούς των πολιτικών και το ψέμα τους. Προβλέπω άσχημα μαντάτα.. Πολύ φοβάμαι ότι καλοκαιριάτικα θα υπάρξει μεγάλη ένταση. Και είναι κρίμα πραγματικά, πολύ κρίμα να παραιτηθεί κάποιος απο αυτούς τους τρομερούς μαχητές με επαγγελματική συνείδηση με τρείς και τέσσερις γλώσσες ο καθένας και με την ανθρωπιά για τα στελέχη τους, επειδή κάτι μαζεμένα γαλαζοπράσινα παράσιτα θέλουν για μια ακόμα φορά να τους απαξιώσουν.
Μια συμβουλή στους συμμαθητές και καλούς μου φίλους μόνο. Πράξτε ότι λέει η συνείδησή σας. Να θυμάστε μόνο ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΧΕΣΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. Κοιτάξτε την υστεροφημία σας. Κοιτάξτε τώρα ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΆΖΕΤΕ ΠΆΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΑΝΤΡΊΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΑΣ. Καλή τύχη και η Παναγιά μαζί σας. 

Του Αντώνη Μυλωνάκη
Πηγή : Epirus corner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου