**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Λεωνίδα Τρόπαιο




ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ".

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΦΙΣΑΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΜΑΛΙΩΡΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Υ.Σ.1.  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΩΣ (ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΡΩΜΑΙΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ) ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΜΙΑΣ, ΩΣΤΕ Η ΑΦΙΣΑ ΝΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΗΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ.
   2. ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.





TROPAIO-emblem.jpgTROPAIO-emblem.jpgΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η μάχη των Θερμοπυλών είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα της πολιτισμικής και πολεμικής μας ιστορίας, το οποίο συνέβαλε στη φήμη που απολαμβάνει η Αρχαία Ελλάδα παγκοσμίως. Η μη απόδοση τιμής από τους νεοέλληνες στο Λεωνίδα και τους συμπολεμιστές του αποτελεί προσβολή για το μέγεθος του ιστορικού γεγονότος και την ηθική του διάσταση. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η κατάσταση αυτή πρέπει να αναστραφεί και είναι έργο και ευθύνη όλων μας.
Προς ανάμνηση του ιστορικού γεγονότος και με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη των Ηρώων που θυσιάστηκαν για να διασφαλίσουν το δικαίωμα της ανθρωπότητας στην ελευθερία
οργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.jpgΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.jpgΠορεία τιμής με την επωνυμία
ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2014
την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου
επί της διαδρομής της Ανοπαίας ατραπού
Η διαδρομή έχει μήκος 23 χιλιόμετρα περίπου· ξεκινάει από υψόμετρο 837μ., ανεβαίνει στα 1117μ. και εκείθεν κατεβαίνει στο επίπεδο της θάλασσας.  Εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης της διαδρομής : 5-6 ώρες περίπου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του τροπαίου http://leonidatropaio.wordpress.com/
Για πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε στον κ. Σκαρμαλιωράκη (conskarmos@hotmail.com) ή στον Π. Μαυρόπουλο, 6947997081 (pmavropoulos@yahoo.gr).

                                                                  Σας περιμένουμε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου