....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Ο ΥΠΟΙΚ καλείται στο ΣτΕ ΄΄για συμμόρφωση΄΄ με την απόφαση ακύρωσης των περικοπών.20.08.2014 | 21:50
Image

Πρώτα το εξώδικο και τώρα κλήση του υπουργού Οικονομικών στο Τριμελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης του ΣτΕ. Η ΠανελλήνιΑ Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών κλιμακώνει τις ενέργειές της για να υποχρεώσει την κυβέρνηση είτε να εφαρμόσει την απόφαση ακύρωσης των περικοπών του ΣτΕ ,είτε να ανοίξει τα χαρτιά της για τις προθέσεις της.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ αναφέρει :


"Σας γνωρίζεται ότι, εξαντλώντας όλα τα νομικά και συνταγματικά μας όπλα, και στο πλαίσιο και της δικονομικής τακτικής που ακολουθείται, η Ομοσπονδία μας προσέφυγε ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Ν.3068/2002 του Συμβουλιου της Επικρατείας, ζητώντας, για ακόμη μία φορά την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκειμένου να υποχρεωθεί το Δημόσιο (Υπουργείο Οικονομικών) να συμμορφωθεί πλήρως και ορθώς με την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ.

Ο Υπουργός Οικονομικών καλείται, πλέον, αρχές Σεπτεμβρίου 2014, ενώπιον του ανωτέρω Συμβουλίου, να εκθέσει τις απόψεις και τους λόγους της μη, εισέτι, συμμόρφωσής του στην προαναφερθείσα απόφαση.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Το επόμενο χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία θα εντείνει και θα ασκήσει όλα εκείνα τα δικονομικά, νομικά και συνταγματικά μέσα που διαθέτει προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των μελών των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου