**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Και εγένετο μισθολόγιο : Πυρετώδεις συνεδριάσεις επιτροπής μισθολογίου στο ΓΕΕΘΑ !


  Μπορεί ο Α/ΓΕΕΘΑ με μήνυμα του  στο twitter να είχε  διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία εντολή για επεξεργασία νέου μισθολογίου, ωστόσο, προχθές και χθες στις 13.00 σε αίθουσα του ΓΕΕΘΑ συνεδρίασε η επιτροπή μισθολογίου!
Άλλη μία συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη την ίδια ώρα για την Παρασκευή. Στόχος ο Σεπτέμβριος ή το αργότερο ο Οκτώβριος να μας βρει με νέο μισθολόγιο στρατιωτικών.
“Είναι προαπαιτούμενο της τρόϊκας” έχει διαμηνύσει το υπουργείο Οικονομικών . Στην ουσία το νέο μισθολόγιο “ισοφαρίζει” την απόφαση του ΣτΕ.
Όπως έγραψε το onalert.gr θα προβλέπει σκληρές περικοπές στα ποσά που πρέπει να επιστραφούν στους στρατιωτικούς με βάση την απόφαση του ΣτΕ που θα φθάνουν ή και θα ξεπερνούν το 40%!

Στην επιτροπή μισθολογίου επικεφαλης είναι ο γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου και συμμετέχουν όλοι οι κλαδάρχες οικονομικών των Γενικών Επιτελείων.

Το κλίμα στο ΥΠΕΘΑ είναι πλέον πάρα πολύ βαρύ , αφού η επίθεση που δέχονται οι Ενοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους τις τελευταίες ημέρες είναι ασυλληπτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου