**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΑΑΣ Ξάνθης : Φωτορεπορτάζ απο την πανελλαδική διαμαρτυρία στη Θεσ/νίκη 5/9/2014





1. Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν.Ξάνθης συμμετείχε, μαζί τις Τοπικές Ενώσεις  ε.ε και ε.α Αστυνομικών Ν. Ξάνθης   στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο ,που διοργανώθηκε απότα εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελέχη των ΕΔ & ΣΑ από διάφορες περιοχές της χώρας, στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπ.2014.


 2. Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους ε.ε και ε.α.Συναδέλφους όλων των Ενώσεων, Ομοσπονδιών, Συλλόγων  που ήλθαν από όλη τη Χώρα και ήταν παρόντες διατρανώνοντας ΟΜΟΘΥΜΩΣ τη φωνή τους, για τις ΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ , που έχουμε υποστεί , τονίζοντας ιδιαιτέρως ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ !!!( όπως και ότι το σύνηθες  φιλικό ''χτύπημα στην πλάτη'' για κατανόηση ή φραστική υπόσχεση δεν αποτελεί απάντηση !!!).


   3. Στο Λευκό Πύργο,στη μεγάλη συγκέντρωση, παρευρέθηκαν και συντάχθηκαν στα δίκαια αιτήματά μας ,  ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Βουλευτής ΑΝΕΛ Κα Χ. Γιαταγάννα κ.α. Έγιναν οι ομιλίες από όλους τους φορείς που συμμετείχαν.   Της  ΕΑΑΣ  έγινε από τον  Αντιπρόεδρο , Υπτγο ε.α Βασίλειο Ροζή.


    4. Επακολούθησε πορεία , μέχρι το Διοικητήριο , όπου επιδόθηκε το σχετικό Ψήφισμα στον  Υπουργό ΜΑ- ΘΡΑΚΗΣ, κ. Γεώργιο Ορφανό, ο οποίος  με ευγένεια δέχθηκε στο Γραφείο του από τους  Φορείς που συμμετείχαν (1 άτομο από κάθε φορέα ) , ενώ του  έγινε ενισχυτικά και προφορική  ανάπτυξη για το δίκαιο των αιτημάτων όλων των Φορέων  ε.ε και ε.α   Στελεχών των ΕΔ & ΣΑ ( σσ. ''ΟΧΙ ΕΝΣΤΟΛΩΝ''). Δεσμεύτηκε ότι θα τα μετέφερε ( την επομένη 6 Σεπ).στον Κ. Πρωθυπουργό .
  Από την ΕΑΑΣ παραβρέθηκε  ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης. Στο Γραφείο του κ. Υπουργού προσήλθε και η Βουλευτής Α΄Θεσ/κης (ΑΝΕΛ) κ. Χ. Γιαταγάννα, η οποία έλαβε το λόγο και ανέπτυξε στον κ.Υπουργό, με τις Νομικέςκαι ιδιατέρως με τις Δικαστικές της γνώσεις, ότι  η Εφαρμογή της απόφασης του ΣΤΕ είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ για την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, παρά τα όσα περί αντιθέτου αρέσκεται να εκφράζει ο κ. Υπουργός Οικονομικών .


   5.  Επισυνάπτονται αντιπροσωπευτικές Φωτογραφίες.



   6.  Παρακαλούμε επίσης  τον κ. Πρωθυπουργό και  όλη την Κυβέρνηση , κυρίως στα Προϊστάμενα Υπουργεία,  για την ορθή προσαγόρευση μας που είναι :<< Στελέχη των ΕΔ και ΣΑ >>  ( σσ. στο ευρέως χρησιμοποιούμενο ''ένστολοι'' ,ενυπάρχει κατά την άποψη όλων μας, απαξιωτική χρειά .)

     Για το ΤΣ/ ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης

     Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης
         Πρόεδρος ΤΣ
      ( κιν:6937100910)
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου