**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πολλά λόγια......περισσότερα ψέμματα



Κ. Συνάδελφοι.

Παραθέτω παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του "Πρωθυπουργού", κ. Σαμαρά, στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, που αφορά στους στρατιωτικούς και στη συμμόρφωση του δημοσίου στην πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ:
 
«Μια δεύτερη παρατήρηση, αυτή τη φορά για τους ενστόλους, που όλοι αγαπούμε και τιμούμε. Ξέρω καλά ότι οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί υπηρετούν με αληθινή αυταπάρνηση, με θυσίες προσωπικές, οικογενειακές, παρά τις σημαντικές μειώσεις που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια. Είναι αληθινά παραδειγματική η ευσυνειδησία και ο πατριωτισμός που επιδεικνύουν. Και θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα αυτά τα παιδιά, τα παιδιά μας - τους ιπτάμενους, τους ναύτες και τους οπλίτες - που μας κάνουν συνεχώς υπερήφανους ξεπερνώντας τους εαυτούς τους. Όπως πρόσφατα συνέβη με την άσκηση «Ηνίοχος», που ήταν πραγματικά υψηλότατου επιπέδου. Ξέρετε καλά ότι ήταν από την αρχή στις προτεραιότητές μου, να δώσουμε σημαντική ανακούφιση στους ενστόλους. Πολλοί από τους οποίους πήραν και το «κοινωνικό μέρισμα», μόλις επιτύχαμε για πρώτη φορά το πρωτογενές μας πλεόνασμα. Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για αποκατάσταση των μισθολογικών τους απωλειών θα εφαρμοστεί! Τουλάχιστον όσο μας επιτρέπουν οι ανάγκες του προϋπολογισμού. Και χωρίς φυσικά να ανατρέψει το δημοσιονομικό προγραμματισμό της Χώρας και την πορεία εξόδου από την κρίση. Έτσι, στα πλαίσια των δημοσίων οικονομικών, θα υπάρξει άμεσα η μέγιστη δυνατή αποκατάστασή τους . Με σεβασμό κυρίως στη διατήρηση του αξιόμαχου των Ενόπλων ∆υνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και με ειδική μελέτη που το τεκμηριώνει αυτό, όπως άλλωστε ορίζει και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Και στο θέμα αυτό, όπλο μας είναι και πάλι η αλήθεια: ∆εν μπορούμε μονομιάς να αποκαταστήσουμε πλήρως τις αποδοχές του 2012! Ούτε για τους στρατιωτικούς, ούτε για τους αστυνομικούς, ούτε για κανέναν άλλο κλάδο. (ΣΗΜ. Αφου δεν γίνεται για κανέναν κλάδο για τους δικαστικούς ΠΩΣ διάολο έγινε;)  Οι αυξήσεις όμως θα δοθούν άμεσα στους ένστολους, θα είναι σημαντικές, (ΣΗΜ Πόσο δηλαδή; Πάρτε 30- 50 ευρώ και ναστε κι ευχαριστημένοι;)  χωρίς να βγάζουν την οικονομία από τους στόχους της ή να επιβαρύνουν άλλα στρώματα. Κι αυτό είναι εφικτό, γιατί ήδη έχουμε καταφέρει να συμμαζέψουμε τα οικονομικά του κράτους». (ΣΗΜ. Ναι κατάφεραν οι αθεόφοβοι να πάνε το χρέος από το 120% στο 170% !)


Πολλά ψέμματα λοιπόν και μια αλήθεια. Τα ψέμματα ; Δεν μπορούμε , δεν έχουμε. Για τον εαυτό τους και τις ΜΚΟ έχουν. Για τα κόμματα, τα μέγαρα μουσικής και τους εργολάβους "λεφτά υπάρχουν". Δεν γίνεται για κανέναν για τους δικαστικούς το ξεχνάμε οτι έγινε.  Γι εσάς "ένστολοι" όπως μας  αποκάλεσε, "δεν αντέχει ο προϋπολογισμός" !!  Ποιά είναι όμως η αλήθεια;  ΔΕΝ θα πάρετε οτι σας ανήκει γιατί έτσι θέλουν οι τροικανοί κι εγώ κάνω οτι λένε αυτοί. Όπως βλέπετε κ. συνάδελφοι "το υποχείριο της Τρόικας" το είπε ξεκάθαρα. ΔΕΝ θα πάρετε τα νόμιμα ΑΛΛΑ όσα εγκρίνει το αφεντικό, δηλαδή η Τρόικα. ΑΝ μπορεί κάποιος τώρα ας μου πει οτι ΔΕΝ είμαστε κατεχόμενη χώρα. Δεν περιμένω απάντηση πάνω σ αυτό αλλά αναμένω να δω σε τι ενέργειες θα προβούμε από εδώ και μετά.....Και εδώ που φτάσαμε, μετά τις "εξαγγελίες" του κ. Σαμαρά, τέλος και τα ψέμματα και οι κοροϊδίες και οι ελπίδες για δικαίωση απ την παρούσα κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων.
Και καιρός είναι μετά κι απ αυτό να αφήσουμε (τις φρούδες ελπίδες ) και τις εκκλήσεις του τύπου "να παρέμβει ο Πρωθυπουργός" (τα είδαμε τα χάλια του)  και το "Δεν είμαστε δεδομένοι" και ν αρχίσουμε να φωνάζουμε δημόσια και δυνατά : Συνάδελφοι δεν θα σας πω τι να ψηφίσετε αλλά τι να ΜΗΝ ψηφίσετε. Συνάδελφοι μας κλέβουν και πουλάνε τη χώρα μας στις "αγορές" του κόσμου! "ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ" ! Ούτε μια "ένστολη ψήφος"  στον "Ευάγγελο Σαμαρά" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου