**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η κυβέρνηση για μερική επιστροφή χρημάτων στους Στρκους !





18.09.2014 | 00:01
Image
Γίνεται όλο και χειρότερο. Ο λόγος για την προσπάθεια της κυβέρνησης να “αλλάξει” το κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά από την απόφαση του ΣτΕ και την άρνησή της να την εφαρμόσει.

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤΕΝΝΑ ,μεταδόθηκε από τον οικονομικό συντάκτη Νίκο Ρογκάκο το σχέδιο της κυβέρνησης για την “αλλαγή κλίματος”. Ποιο είναι αυτό;

Όπως έχει γράψει το Onalert επιστροφή του 40% απ΄ όσα δικαιούνται να πάρουν πίσω οι στρατιωτικοί και αναδρομικά σε βάθος χρόνου. Σε βάθος πενταετίας λέμε εμείς.

Η διαρροή σ΄ ένα μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο ,έγινε δύο 24ωρα μετά από την “σιωπή” Τσίπρα στην ΔΕΘ η οποία προκάλεσε γκρίνια σε μερίδα στελεχών των ΕΔ ,κάτι που προφανώς κάποιοι από το επικοινωνιακό κυβερνητικό επιτελείο σκέφθηκαν ότι μπορούν να εκμεταλλευθούν.

Προφανώς δεν έχουν πιστέψει ακόμη ότι αυτό ακριβώς το σχέδιο οι στρατιωτικοί ετοιμάζονται να το αντιμετωπίσουν με υποβολή μαζικών αγωγών. Οι οποίες πολύ σύντομα θ΄ αρχίσουν να κατατίθενται. Η ΠΟΕΣ και οι Ενώσεις Στρατιωτικών μάλιστα δουλεύουν πυρετωδώς για να ετοιμάσουν ειδικές ηλεκτρονικές φόρμες στις οποίες καθε στρατιωτικός με ευκολία θα μπορεί να υπολογίζει μόνος του τι ποσό μπορεί να διεκδικήσει. Όλα αυτά για να υπάρξει ταχύτητα στην διαδικασία κατάθεσης των αγωγών!

Συνεπώς οι στρατιωτικοί δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τα χαρακώματα εκτός αν δουν πράγματι λευκή σημαία από το “αντίπαλο στρατόπεδο”. Κι αυτό σημαίνει ότι μοναδική λύση που μπορούν να αποδεχτούν είναι η απόλυτη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου