**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται πρόστιμο από το ΣτΕ στον Χαρδούβελη για την απόφαση ακύρωσης των περικοπών


03.09.2014 | 00:01
Image
Για να “κερδίσουμε την αξιοπιστία μας” γίνεται το ραντεβού με την τρόϊκα αν πιστέψουμε όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στις δηλώσεις του. Μετά από πέντε χρόνια απάνθρωπων θυσιών θα περίμενε κανείς ότι αυτά τα ερωτήματα περί αξιοπιστίας των Ελλήνων προς τους δανειστές θα είχαν λυθεί. Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία της κυβέρνησης και στο εσωτερικό. Η υπόθεση των στρατιωτικών είναι μια πολύ καλή ευκαιρία,αλλά όλες οι πληροφοριες του Onalert λένε ότι θα είναι μια χαμένη ευκαιρία.

Το σχέδιο του νέου μισθολογίου που θα φύγει από τον Χολαργό με υπογραφή Αβραμόπουλου το περιγράψαμε χθες.

Επιστροφή στο 2012. Αλλά αυτό είναι το σχέδιο όχι η απόφαση.

Από τη Μεσογείων μέχρι την πλατεία Συντάγματος και το Μέγαρο Μαξίμου, η απόσταση είναι τελικά μεγάλη.

Κυβερνητικές πηγές επιμένουν ότι χρήματα δεν υπάρχουν και ότι αυτή τη στιγμή το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι επιστροφή του 40% σε μισθούς και αναδρομικά. Τα αναδρομικά σε βάθος πενταετίας.

Η λύση δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους στρατιωτικούς και ο δρόμος των αγωγών θα γίνει μονόδρομος.

Τι θα γίνει στην επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ

Ενδιαφέρον θα έχει η απόφαση που θα λάβει η τριμελής επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ η οποία την Παρασκευή έχει καλέσει τον κ.Χαρδούβελη ή κάποιο νομικό του εκπρόσωπο για να εξηγήσει τους λόγους που δεν εκτελείται η απόφαση ακύρωσης των περικοπών.

Οι πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο του ΣτΕ εξαιρετικά δυσαρεστημένο με την στάση της κυβέρνησης η οποία απαξιώνει εκ των πραγμάτων την λειτουργία του ΣτΕ . Γι΄ αυτό κι όσοι γνωρίζουν την λογική των δικαστών και τις αντιδράσεις τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η επιτροπή συμμόρφωσης να προχωρήσει απ΄ ευθείας στην επιβολή χρηματικού προστίμου κατά της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών. Μια κίνηση που θα έχει την συμβολική της σημασία.
Πηγή : Onalert

ΣΧΟΛΙΟ :  κ. Χαρδούβελη.  Την δική σας αξιοπιστία προς τους Έλληνες Στρατιωτικούς  πότε θα την δούμε???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου