**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Απόφαση ΣτΕ και κυβερνητική κουτοπονηριά.






Κ. Συνάδελφοι.

Το ότι η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να εφαρμόσει την νομιμότητα, για την οποία δήθεν κόπτεται (αλλά μόνον όταν αυτό συμφέρει εαυτήν και τρόϊκα) και τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε. σας είναι γνωστό και σε σας και στους κ.κ. Βουλευτές στους οποίους κοινοποιώ το παρόν, όπως αυτό διατυπώθηκε από τον κ. Σαμαρά στην ομιλία του στην ΔΕΘ.
Διαβάζοντας τα παρακάτω αποκαλύπτεται το σχέδιο της κυβέρνησης για το πως θα πεί οτι εφάρμοσε την απόφαση του ΣΤΕ χωρίς να την εφαρμόσει.

"Το σχέδιο του νέου μισθολογίου που αποτελεί πρόταση του ΥΠΕΘΑ, βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στα χέρια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση επείγεται να πάρει αποφάσεις για το τι θα κάνει με το μισθολόγιο των στρατιωτικών αφού ξέρει ότι έχει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει ως “όπλο” με το οποίο θα ταλαιπωρήσει και θα “αιχμαλωτίσει” τους στρατιωτικούς. Πως;

Αν η κυβέρνηση προλάβει τους στρατιωτικούς και περάσει νέο μισθολόγιο, η επιλογή της κατάθεσης αγωγών κατά της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών χάνεται! Οι στρατιωτικοί θα πρέπει να προσφύγουν εκ νέου στο ΣτΕ για να προσβάλουν το νέο μισθολόγιο.

Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτό που θα παρουσιαστεί ως νέο μισθολόγιο θα είναι πραγματικά νέο. Όσοι έχουν πληροφόρηση από το υπουργείο Οικονομικών λένε ότι αυτό που τελικά θα προκύψει θα είναι…το υπάρχον μισθολόγιο με “αυξημένους” μισθούς στα ποσοστά που έχουμε ξαναγράψει. Θα προστεθεί το 40% του ποσού που θα έπρεπε να πάρει πίσω κάθε στρατιωτικός σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ."

πηγή : http://www.onalert.gr/stories/sxedio-aixmalosias-ton-stratiotikon-me-to-neo-misthologio

Δεν σας λέω κάτι νέο αυτά μέχρι εδώ τα γνωρίζετε όλοι. Σας προτείνω όμως να αποστείλετε σε όλους τους συναδέλφους την παράκληση (και όσοι θέλουν και στους κ.κ. Βουλευτές  την κοινοποίηση) Κανείς συνάδελφος να μην δώσει ψήφο στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν, σε βουλευτή οιουδήποτε κόμματος, που  θα συναινέσει με οποιοδήποτε τρόπο (θετική ψήφος , αποχή, ακόμη και σιωπηρή αποδοχή ) στην καθιέρωση ενός τέτοιου μισθολογίου που θα καταστρατηγεί την απόφαση του ΣΤΕ.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σ αυτούς που μας εμπαίζουν και μας θεωρούν "το γομάρι του Έθνους" κατά τον κ. Κρανιδιώτη, το ομώνυμο άρθρο του οποίου θα επικαλεσθώ ως απάντηση σε όποιον ρωτήσει το κλασσικό πλέον "και που θα βρούμε τα λεφτά" ....
Είναι καιρός κ. συνάδελφοι να αποδώσουμε "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" στους κ.κ. Βουλευτές τους οποίους εμείς εκλέγουμε για να υπηρετούν τον Ελληνικό λαό, μέρος του οποίου είναι και τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ . 
Ούτε ΜΙΑ ψήφος λοιπόν από εμάς σε όποιον πει ΝΑΙ στην εφαρμογή ένος τέτοιου σχεδίου
 
Καρυπίδης Συμεών
Επίλαρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου