**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Το ΠΝ στον Όλυμπο ! ΄΄Γεράκι΄΄ της βάσης ελικοπτέρων σώζει ορειβάτη σε αποστολή με ρίσκο



20.09.2014 | 12:56
Image
Αποστολή υψηλού ρίσκου για το πλήρωμα ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στον Όλυμπο.
 Τα ξημερώματα , ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού τύπου Aegean Ηawk διατέθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος του ΕΚΣΕΔ για τη διάσωση και μεταφορά σοβαρά τραυματισμένου ορειβάτη από το Καταφύγιο Σπήλιου Αγαπητού στο όρος Όλυμπος (σε υψόμετρο 2200 μ.).

Το ελικόπτερο του ΠΝ παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες οι συνθήκες εξαιτίας της μορφολογίας του εδάφους, κατάφερε να περισυλλέξει το φορείο του τραυματισμένου ορειβάτη και να τον μεταφέρει με ασφάλεια στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή είχε μεγάλο ρίσκο αλλά το πλήρωμα του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ξεπέρασε κάθε δυσκολία αναλαμβάνοντας μια αποστολή που όπως αποδείχτηκε δεν μπορούσε κανένας άλλος να εκτελέσει τόσο γρήγορα. Τα συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού επιβάλλονται.

ΣΧΟΛΙΟ : Πάλι οι ΄΄αντιπαραγωγικοί΄΄ και οι ΄΄αυτιστικοί΄΄ στο προσκήνιο??? Πάλι αυτους φώναξαν να σώσουν ζωές ??? Ζήτω οι ΄΄αντιπαραγωγικοί΄΄ και οι ΄΄αυτιστικοί΄΄!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου