**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ πάνω από τον Α/ΓΕΕΘΑ ! Δυσαρέσκεια Στρκών .


Με την αναβάθμιση του Ειδικού Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου σε Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ , ο πρωθυπουργός έστειλε ένα ακόμη αρνητικό μήνυμα στους στρατιωτικούς. Όπως εξηγούσαν στο Onalert αξιωματικοί “το ΥΠΕΘΑ δεν είχε ποτέ Γενικό Γραμματέα. Το 2004 ο Εισαγγελέας Ζορμπάς είχε τοποθετηθεί από την κυβέρνηση Καραμανλή ως Γενικός Γραμματέας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων (ΓΓΟΣΑΕ)”.

Γιατί θεωρούν ότι η δημιουργία θέσης Γενικού Γραμματέα στο ΥΠΕΘΑ είναι αρνητική για το “στάτους” των στρατιωτικών;

“Ο Γενικός Γραμματέας εκ των πραγμάτων θα περικόψει αρμοδιότητες και εξουσίες του Α/ΓΕΕΘΑ και αυτό δεν μπορεί να κριθεί θετικά από τους στρατιωτικούς και υποθέτουμε και από τον Α/ΓΕΕΘΑ”,υποστηρίζουν.

Βέβαια ο σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος δεν υπάρχει περίπτωση να εκφράσει οποιαδήποτε δυσαρέσκεια για δυο λογους: ο πρώτος ότι όπου να ΄ναι αποχωρεί και ο δεύτερος η φιλική πλέον σχέση που έχει με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου.

Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε τις απόψεις των επίδοξων διαδόχων του Α/ΓΕΕΘΑ. Όποιος κι αν είναι ο επόμενος θα πρέπει να συνηθίσει και την παρουσία ενός Γενικού Γραμματέα στον δρόμο προς το υπουργικό γραφείο.

ΣΧΟΛΙΟ : Κάτι άλλο ???  Απλά, ένας ακόμη απλά Α/ΓΕΕΘΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου