**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Συνέλευση Μελών του Παραρτήματος Ημαθίας



Με εξαιρετική επιτυχία, σε κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς  Βεροίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου, η πρώτη εξαμηνιαία   Συνέλευση των Μελών του Παραρτήματoς Ημαθίας της ΕΑΑΣ.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές: Υποστράτηγος κ. Βασίλειος Ροζής, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ (Αθήνα), Συνταγματάρχης κ. Απόστολος Παπαπαρίσης (μέλος του Παραρτήματος Λάρισας) και ο πρόσφατα βραβευμένος για την προσφορά του από το Δήμο Βέροιας Συνταγματάρχης – Στρατιωτικός Ιατρός κ. Αντώνιος Λιόλιος (μέλος του Παραρτήματος Ημαθίας), ανέπτυξαν με σαφήνεια, παρρησία και μεστότητα τα αντικείμενα: «Στόχοι ΕΑΑΣ 2014-2017», «Συνταξιοδοτικά θέματα» και «Προληπτική Ιατρική» αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ημαθίας, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Συμβουλίου και ανέπτυξε τις προτάσεις του, που εγκρίθηκαν παμψηφεί.
Επόμενη εκδήλωση θα είναι η πραγματοποίηση ιατρικού ενδιαφέροντος παρουσίασης από τον Ειδικό Παθολόγο-Εντατικολόγο Συνταγματάρχη κ. Αντώνιο Λιόλιο, σε κατάλληλο χώρο, ανοικτή για το κοινό.
Η επόμενη συνέλευση ορίσθηκε περί τα τέλη Μαρτίου 2015.

Το κοινοποιήσιμο μέρος των παρουσιάσεων και φωτορεπορτάζ θα είναι σύντομα διαθέσιμα  στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος.








ΥΓ : Για την ιστορία του θέματος να προσθέσω ότι την παραπάνω εκδήλωση τίμησε και παρακολούθησε  με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ !!!. 


              Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας  Πρόεδρος ΕΑΑΣ Νομού Ημαθίας
              Γεώργιος Χατζημαλλής              Πρόεδρος ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου