**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος : ''Αμετακίνητη η θέση μου για πλήρη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ ΄΄ !!!


Image
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος δήλωσε σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ότι η αμετακίνητη θέση του και θέση του ΥΠΕΘΑ είναι η πλήρης υλοποίηση της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ για τα ε.ε. Στελέχη”. Αν δεν είχε προηγηθεί το επεισόδιο με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ η οποία αποσύρθηκε η συγκεκριμένη δήλωση δεν θα αποτελεούσε είδηση.

Υπενθυμίζουμε ότι το ΓΕΕΘΑ είχε δημοσιοποιήσει την ευχή του Α/ΓΕΕΘΑ να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ . Και αυτό είχε προκαλέσει την δυσαρέσκεια του Μαξίμου το οποίο είχε απαιτήσει την απόσυρσή της . Όπως κι έγινε. Τώρα ο Α/ΓΕΕΘΑ επανέρχεται τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΑΑΣ.

Όλη η ανακοίνωση:
 


Την 23η Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας και εθιμοτυπίας, συνάντηση του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.

   Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Α/ΓΕΕΘΑ, περιελάμβανε ενημέρωση επί ειδικών και γενικών θεμάτων της Ε.Α.Α.Σ. και των Μελών της, με κατάθεση σχετικού υπομνήματος. Η όλη συζήτηση διεξήχθη σε άκρως συναδελφικό κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων και εποικοδομητικό διάλογο.

   Αναπτύχθηκαν τρέχοντα αλλά και ειδικά θέματα που αφορούν τα Μέλη της Ε.Α.Α.Σ., ενώ συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και το νέο μισθολόγιο για τα ε.ε. Στελέχη.  Για άλλη μια φορά εκφράστηκε η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ και αποδοχή νέου μισθολογίου, αφού πρώτα επανέλθουμε νομοθετημένα στο καθεστώς προ του Αυγ 2012.

   Ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ εξέφρασε την απεριόριστη συμπαράστασή του προς την Ε.Α.Α.Σ., και τους αποστράτους συναδέλφους, εκδήλωσε το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την επίλυση των υποβληθέντων θεμάτων και επισήμανε τον άρρηκτο δεσμό των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελεχών. Επίσης, μας ενημέρωσε περιεκτικά για τα θέματα που δύναται το ΓΕΕΘΑ να προωθήσει και επεσήμανε ότι η αμετακίνητη θέση του και θέση του ΥΠΕΘΑ είναι η πλήρης υλοποίηση της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ για τα ε.ε. Στελέχη.

  Σημειώνεται ότι, με την έναρξη της συνάντησης, ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ μας ενημέρωσε πως ο ΥΕΘΑ κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος είχε λάβει γνώση αυτής και είχε εκφράσει την επιθυμία του να δει το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. ενόψει της αναχώρησής του από το Υπουργείο για την ανάληψη της νέας του θέσης στην Ε.Ε.

    Με την ολοκλήρωση της συνάντησης απονεμήθηκε στον κ. Α/ΓΕΕΘΑ τιμητική πλακέτα της Ε.Α.Α.Σ. από τον Πρόεδρό της και ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ προσέφερε αναμνηστικά στα Μέλη του Δ.Σ.

Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ε.Α.Α.Σ.

ΣΧΟΛΙΟ : ΄΄Η πλήρη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για τα εν ενεργεία Στελέχη ΄΄ Καλώς κ. Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο.  Για τα εν αποστρατεία Στελέχη καμία δήλωση κ. Α/ΓΕΕΘΑ μας ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου