**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ένα μήνυμα προς κ. Πρωθυπουργό!


Γράφει ο Επγός (ε.α.) Γεώρ. Δούφας          4 Οκτ.2014
             

Κατά τις τελευταίες ημέρες ο κ. πρωθυπουργός ευρεθείς στην παραμεθόριο περιοχή του Έβρου προκειμένου παρακολουθήσει μετά του υπουργού Εθνικής Αμύνης τη διεξαγωμένη ετήσια άσκηση"ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ",ενετυπωσιάσθη και ενεθουσιάσθη!!!

από τον ακριβή επαγγελματισμό,την δυναμική ορμή και την αποφασιστικότητα για επιτυχία του στόχου των εμπλεκομένων στην άσκηση στελεχών των Ε.Δ.και έπευσε να επαγγελθεί την υλοποίηση των δεόντων για τούτα.

Κύριε πρωθυπουργέ,τις παραμονές των εθνικών εκλογών του 2012 εμφανίζατε την πρωθυπουργοποίησή σας ως ηθική και όχι μόνον,ανάγκη για τη χώρα.Πολλοί,πιστεύσαντες,σας ετίμησαν δια της ψήφου τους και σας ανέδειξαν στην πρωθυπουργία. 
Εσείς την επομένη,.......
ακυρώσατε αυτή την ανάγκη με την αθέτηση των προεκλογικών σας εν Ζαππείω εξαγγελιών, ανακυρήσσων εαυτόν πολιτικόν φένακα με χαρακτηριστικά δημαγωγού.
Περαιτέρω δε σύρατε την συνέχεια της πολιτικής σας με τη δόμηση ενός απανθρώπου, μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής πολιτικοοικονομικού συστήματος,με τη διαχείριση του οποίου οι μεν πολίτες ωθήθησαν εις την εσχάτην των αθλιοτήτων,σεις δε αναδειχθήθητε γι'αυτούς μέγας οικονομικός τρομοκράτης.

Δια τούτου του συστήματος εξαντλήσατε επί των στελεχών των Ε.Δ.όλη τη δύναμη της αντιστρατιωτικής ιδεολογίας.
Εκθλίψατε αυτά ως ελαιόκαρπο,εκδάρατε την οικονομικοκοινωνικοηθική τους υπόσταση, εταπεινώσατε τη στρατιωτική τους οντότητα,εξαθλιώσατε την αξιοπρέπειά τους και συντρίψατε το κύρος τους.Σήμερα τούτα ίστανται περιδεή και περίτρομα,διεγερμένα και ανήσυχα,όχι τόσο για το μέλλον του υλικού τους βίου,αλλά για εκείνο της στρατιωτικής οντότητας στη χώρα.
Κύριε πρωθυπουργέ,έχετε εξαρθώσει τις αρχές της ηθικοπολιτικής,διαγκωνιζόμενος σε δημαγωγικές, ουτοπικές,εξαγγελίες με τον αντιπολιτευόμενό σας,ο οποίος έχει βαπτισθεί ιδεολογικά με το έλαιο και το μύρο του μεγίστου,όλων των αιώνων,δημαγωγού του παρελθόντος αιώνος.
Γνωρίζετε ως πολιτικός και πρωθυπουργός ότι το κύρος των στρτιωτικών δεν δομείται και δεν συντηρείται με δημαγωγίες και πολιτικές κολακείες,κύριε πρωθυπουργέ.
Ευρισκόμενοι σήμερα στη δίνη αυτής της πολιτικής σας δεν γνωρίζουν αν για τον, ιδίαις χερσί,καταποντισμό των επιλέκτων αξιών τους έχει ενσκύψει στη πολιτική σας συνείδηση θύελλα τύψεων.
Αν τούτο, κύριε πρωθυπουργέ, συμβαίνει κοπάσατε αυτή με την πλήρη αποκατάσταση των στρατιωτικών,των μόνων εγγυητών της Ελλαδικής υποστάσεως.Ανελκύσατε τις τελματωμένες αξίες τους και αναστηλώσατε αυτές στο υψηλό τους βάθρο. Τούτο συνιστά οφειλή προς την πατρίδα και όχι παροχή προς αυτούς.

Το αχαμνό δημοσιονομικό γίνεται αχαμνότερο προκειμένου μη καταστεί αχαμνή η αμυντική ισχύς της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου