**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Υπολογισμός Εφάπαξ μέσω ΝΑSA!!!



Αν είστε στρατιωτικός κι είχατε υπολογίσει το εφάπαξ που θα παίρνατε ξεχάστε το. Ο νέος τρόπος υπολογισμού απαιτεί την συνδρομή …της NASA ή τέλος πάντων ενός έμπειρου μαθηματικού! Ο “μαθηματικός τύπος” LSt NDC θα καθορίσει το εφάπαξ που έχετε να πάρετε! Δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα κι αυτό προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει το Onalert .

Πρόκειται για έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικού του ΥΠΕΘΑ στο οποίο αποτυπώνεται η απόγνωση που έχουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες με το αλαλούμ που επικρατεί στο θέμα υπολογισμού του εφάπαξ των στρατιωτικών!

Προσέξτε γιατί η απόγνωση:

•Ο νέος τρόπος υπολογισμού με τον απίθανο μαθηματικό τύπο ξεκινά επισήμως από 1η Ιανουαρίου 2015.

•Χθες αποκαλύψαμε το “προεκλογικό δώρο” σ΄ όσους πρόλαβαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους μέχρι τις 30 Ιουλίου 2104. Το εφάπαξ τους θα υπολογιστεί με τον παλιό τρόπο κι όχι μέσω… NASA.

•Το ερώτημα απόγνωσης που θέτουν οι οικονομικοί του ΥΠΕΘΑ είναι ένα και απλό: όσοι έχουν καταθέσει χαρτιά από 1η Αυγούστου και θα καταθέσουν ως 31 Δεκεμβριου 2014 με ποιο τρόπο υπολογισμού θα πάρουν εφάπαξ;

Διαβάστε το έγγραφο για να καταλάβετε το απίστευτο μπλέξιμο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου