**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Χωρίς αλλαγές η μισθοδοσία Δεκεμβρίου 2014 !


Χωρίς αλλαγές η μισθοδοσία Δεκεμβρίου 2014

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2014
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣ
ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης
κ. Αντώνη Σαμαρά
Κε Πρόεδρε.
Ήδη πέρασε ο χρόνος μέσα στον οποίο οι οικονομικές Υπηρεσίες των Γενικών Επιτελείων θα έπρεπε να συντάξουν τα απαιτούμενα οικονομικά στοιχεία και να τα αποστείλουν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, προκειμένου, και σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασης της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η μισθοδοσία των Ελλήνων στρατιωτικών να επανέλθει, με το μισθό του Δεκεμβρίου 2014, στη μισθολογική τάξη της 31-7-2012, όπως ο ίδιος πολλάκις υποσχεθήκατε και δεσμευτήκατε.

Για ακόμη μια φορά κάμπτονται οι ελάχιστες επιφυλάξεις και υποχωρήσεις των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτικών και των οικογενειών τους και επιβεβαιώνονται, δυστυχώς για κάποιους, οι δυσοίωνες εκείνες προβλέψεις που ομιλούσαν για υποσχέσεις που θα πέσουν στο κενό.
Κε Πρόεδρε.
Σας διαβεβαιώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο χρόνος ολοκληρώθηκε και η δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και κύριο λόγο. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει τις ενέργειες και πράξεις ενός εκάστου, ενώ ο Ελληνικός λαός θα αποδώσει τα δέοντα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Υπολοχαγός (ΠΒ)
6937087925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου