**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

΄΄Ντρίπλα΄΄ Κωσταράκου στον Τσουκαράκη με ΄΄προπονητή΄΄ τον Αβραμόπουλο! Που μετατίθεται??



31.10.2014 | 23:01
Image
Η μεγάλη ντρίπλα Κωσταράκου με “προπονητή” τον Αβραμόπουλο! Ο “αρχισυνδικαλιστής” των στρατιωτικών ,πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπνδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης παίρνει μετάθεση στο…πλευρό του Α/ΓΕΕΘΑ!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που υπάρχουν “το νεοσυσταθέν Τμήμα Ισότητας και Μέριμνας Προσωπικού του ΓΕΕΘΑ καλείται
να στελεχώσει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ, Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης,μετά από προσωπικό αίτημα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου, με την υπ΄ αριθμ. Φ.411/56/264/576/Σ.4015/29-10-2014 διαταγή του ΥΕΘΑ, Δ.
Αβραμόπουλου”.


Το γεγονός ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ τοποθετεί τον Τσουκαράκη -που έχει κάνει μηνύσεις κατά του ΓΕΕΘΑ- σε θέση που έχει να κάνει με τη μέριμνα προσωπικού έχει φυσικά δύο αναγνώσεις:

•Η πρώτη ότι υπάρχει πραγματική βούληση ανάδειξης ανισοτήτων και επίλυσής τους

•Η δεύτερη ότι επιχειρείται μ΄ αυτό το τρόπο η χειραφέτηση των Ενώσεων και του ίδιου του Προέδρου της Ομοσπονδίας;

Όπως και να ‘χει και με δεδομένο ότι ο Τσουκαράκης θα μετατεθεί, μιλάμε για το πιο “καυτό” δίδυμο”, την συνύπαρξη του οποίου θα παρακολουθούμε πλέον από κοντά.

Να σημειώσουμε ότι και πριν από λίγους μήνες ο Α/ΓΕΕΘΑ είχε σκεφτεί να μεταθέσει τον Τσουκαράκη “κοντά” του. Δεν το τόλμησε. Τώρα φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο ο Αβραμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου