**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η ΄΄μαγκιά΄΄ του Α/ΓΕΣ Χρήστου ΜΑνωλά στην ενημέρωση Δένδια στο ΚΕΠΙΧ !


Έχοντας “αμερικάνικο” αέρα από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ , ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς έκανε το αυτονόητο για προηγμένες χώρες του εξωτερικού - όπως οι ΗΠΑ- αλλά αδιανόητο για την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το onalert.gr στην ενημέρωση που έκανε στον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια στο Κέντρο Επιχειρήσεων δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στα μισθολογικά των στρατιωτικών . Και του έδωσε και συγκεκριμένα στοιχεία μαθαίνουμε.


Απολύτως λογικό αφού είναι σαφές ότι το σημαντικότερο οπλικό σύστημα ήταν είναι και θα παραμείνει το ανθρώπινο δυναμικό.


Ο Α/ΓΕΣ έχει “απελευθερωθεί” γνωρίζοντας ότι δεν “παίζει” για Α/ΓΕΕΘΑ και ότι δύσκολα θα τον αποστρατεύσουν μετά από την παραίτηση Ζιαζιά και τις αποστρατείες “εξπρές” των Γκίνη και Τσέλιου. Αλλά το βασικότερο είναι ότι δεν τον νοιάζει κιόλας.
Δεν είδαν όλοι στο υπουργικό επιτελείο με καλό μάτι την κίνησή του να αναφερθεί στα μισθολογικά των στρατιωτικών. Κάποιοι τον είπαν “συνδικαλιστή”. Για το ΓΕΕΘΑ δεν συζητάμε…Ότι κι αν κάνει ο Α/ΓΕΣ κάποιο…κουσούρι έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου