**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση-Ενημέρωση ΕΑΑΝ μετά την προσπάθεια της Κυβέρνησης να αποφύγει τις ΄΄υποχρεώσεις ΄΄ της !



Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι η υπ’ αριθμ. 2192/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία μας δικαιώνει στο 100% των διεκδικήσεων μας δεν έχει υιοθετηθεί πλήρως από την κυβέρνηση η οποία έχει... προτείνει την υλοποίηση μόνο κατά το 50%.

Η απόφαση αυτή είναι ανησυχητική, διότι θέτει σε κίνδυνο τα συνταγματικά μας δικαιώματα και διαφαίνεται ότι ο μόνος τρόπος για διεκδίκηση της πλήρους εφαρμογής, είναι η ατομική άσκηση αγωγής προς το ΙΙΙ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η διεκδίκηση αυτή μπορεί να γίνει ατομικά, μόνο μέσω δικηγόρου της απολύτου προσωπικής επιλογής χωρίς την δέσμευση της Ένωσης περί του όποιου αποτελέσματος.

Η ΕΑΑΝ, παρότι έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, συνεχίζει τις προσπάθειές της, προς όφελος όλων των μελών της, με τις συνεχείς της συναντήσεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας....
(eaan.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου