**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τιμήθηκε στην Κατερίνη η ημέρα των ΕΔ !


  Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε στην πόλη της Κατερίνης, την Παρασκευή  21 Νοεμβρίου 2014, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Στις 12 το μεσημέρι τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως και ακολούθησε ομιλία για τη σημασία της εορτής από τον Επίλαρχο, κ. Γιώργο Καραμήτρο, της XXIV ΤΘΤ Λιτοχώρου.





 Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερίας από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης,  Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Παναγιώτη Κοκκόρη,  τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτή  ΝΔ Πιερίας, κ. Δημήτρη Χριστογιάννη, το Διοικητή της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, το Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης. Επίσης στεφάνια κατέθεσαν η  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πιερίας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας και  ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας.


Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανακρούστηκε ο Εθνικός  μας Ύμνος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου