**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κακώς δόθηκαν χρήματα στους Στρκούς ! Ποιος ευρωβουλευτής της ΝΔ τα ζητάει πίσω !


Να πάρουν πίσω ακόμη και τα ελάχιστα που δόθηκαν ως διόρθωση στους στρατιωτικούς ζήτησε με έμφαση ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος! Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ ο κ.Κύρτσος είπε ότι η κυβέρνηση “οφείλει να πάρει οριζόντια μέτρα 5 δις”!!! Και γι΄ αυτό χαρακτήρισε “λάθος που δόθηκαν τα χρήματα στους ένστολους και τους δικαστικούς»!

Επί της ουσίας πρότεινε να μην εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις, γιατί βλάπτουν την οικονομία και πρόσθεσε ότι «με βάση το Σύνταγμα του (δεν ξέρω πότε) θα διαχειριστούμε το ολοκληρωτικό οικονομικό αδιέξοδο;».

Το πολιτικό δίλημμα που τίθεται στην κυβέρνηση, λοιπόν σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή της είναι: «Ή βρίσκει το κουράγιο και την κυβερνητική πλειοψηφία να συνεχίσει στην ίδια πορεία, τη  συνέχιση την πολιτική της, αλλιώς να δώσουν τα κλειδιά της χώρας στο ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Κύρτσος:




ΣΧΟΛΙΟ : Τι του λες τωρα του κυριου του λες τα ΄΄κάλαντα΄΄ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου